Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hát akkor szerencséje van de mondom a fémet is oldja a sósav
A gyerek nagyon vágja a gépeket nemlehet átbaszni mindent tud mindegyikröl.Canadábol hordja be meg ithon is vásárol persze csak olyant amin van böven haszna
Spynak nem gumi gyürüs a lánc...
Hát a Brigéciol az blokkmosónak használjájk annak eröss zsíroldó hatása van meg olajos szzenneyzödésekre használják nem rozsdamarásra
jaja volt nála ám egykét gép amit eltudtam volna viselni
Hy!!!Brigéciolba nem volna jó belerakni?
csak tipp volt de mivel több hirdetése van gondoltam onnan ismerheted
Látom mindent tudsz
Hát hallod sósavba tetted de csak megsugom hogy a legtöbb láncon föleg a versenycrossokon pl. rm, cr, kx a láncban van a láncszemek között gumi is ugy, hogy ha azt te sósavba tetted annak vége!!! Nah meg a fémnek se tesz jóta sósav!!!
hova valósi a srác mert láttam sok motorját hírdetve?
hát basszus uj lánc....másikat biztos nem fogok venni na megyek megprobálom zoozze féle variáciot hátha
zoozee:

erre válaszolj lécci 37172. hrsz !
onnan volt a CR?
Evenx ha többet akarsz a srácrol tudni akkor irj én ismerem
nekem nincs kémia órán, már kb. régóta....
néha aludni is lehet
helló mindekinek!
hát jah nemolyan rég vette spy a láncot!
ti kémia órára melegedni jártok ?????
csáááá

hallod dikacs
mennire térhet el a kropmresszió a cr nél a 7,4:1 es adattól , szal ha dugócserére szorul akkor mekkora adatnak kell lennie?.... pl ha 7,0:1 es az még jó??
amúgy sima lánc vagy o ringes ??
amúgy tényleg a lúg a megoldás
mártsd vissza a savba picit hogy a rozsda lejöjjön /úgyis mindegy neki/ addigra keverjél valami mosóporból lúgos cuccot és dobjad rögtön bele .....és a lúg semlegesíti a savat...aztán ha marad még belőle valami akkor főzzed ki faggyúban vagy valami zsírban ...aztán dobd el
de asszem nemrég vette, és most kurvára nem akar újat....
Hát jah igaza van gerle2-nek az a biztos ha veszel egy ujat!!!
ápolni kelett volna...
vegyél ujjat