Hát te tod de ha csöpög az olaj akkor a határba a rázkódástól folyni sog rá a ruhádra az oldalára na meg a felnire meg a fékekre és a telónak se tesz jót ha nincs benne olaj!!! de te tudod te motorod de azért vigyázz rá!!!
Egyet értek az elöttem szóló Faisstal hogy ez elég nagy tévhit az emberek körében hogy a Cross gépeket állandóan szerelni kell, ez a gazdától a minőségtől és a megbecsüléstöl függ meg annyit hozzátéve hogy majd ha egy 125-ös cross gép megelöz a határba te meg megezsed a sisakod az idegtől, hogy miért nem cross-t vettem!!! Mert én a 125-ös crossommal ott vagyok a 400-as Honda quad melllett
Sztem vegyél RMX-et...jó kis motor bár nem egy erőgép de endúrózásra első osztályú...rengeteg helyen fölmegy..unokatesómnak az van ...már pár éve nyelezi de nagyon bírja..meg elég igénytelen szerelés terén....alkatrész se vészes
nem kell feltétlenül lámpás. jah inkább földön használnám.
én is a honda,suzuki fele hajlok.csak néztem a wr eket aztán a teljesitmény miatt gondoltam arra de ha drága az alkatrész hozzá akko maradok az eredeti hondasuzuki felállásnál.
köszi.
Wr-t sztem semmiféleképpen nem az alkatrész se olcsó meg teljesítmény..... De ha mindenféleképpen két ütemüt akarsz akkor vagy suzuki vagy honda!! Ár/teljesítmény arányban nagyon jó és megbízható de sztem ha csak földön használold nem mész vele utcára egy cross géppel is lehet faszán endurózgatni!! Vagy neked lámpás kellene??
Hellósztok.
Nekem XR 400 R van.DRZ vel mentem 1-szer,a futóműve tragédia,a fékek úgyszintén,és olyan nehéz mint a sár.De erősebb az XR-nél(Nem klasszisokkal)
Ehhez képest a Honda szerintem jobb választás.Mégegyszer mondom SZERINTEM!!!
Típushibát nam tudok mondani,nekem nem volt ilyen.Használtam a motort két teljes szezont és a kopó alkatrészeket kivéve semmit nem cseréltem.Az igazsághoz hozzá tartozik,hogy vásárlás után rögtön költöttem a váltójára(cseréltem a 3.primert és a 2. szekundert.A harmadik fogtöréses volt a 2. -on meg kezdett kipattogni a fogaskerék járófelülete.)Aztán jött egy csomó nyúzás,és most egy dugócsere ráfért.Nagyjából ennyi.Szerintem jó motor.
Amúgy eladó !!!!!
SZevasztok Wadak!!!
lenne egy kérdéswem remélem van olyan aki tud segiteni.
tervezem hogy veszek egy 250 es kétütemü gépet.
de nemtom eldönteni hogy mien legyen addig oké hogy inkább endurot, mer nem akarok állandoan szerelni. de ??? miet.
amiket néztem az a crm, de azt hallottam hogy egy kicsit gyengus. RMX ek is érdekelnek,vagy amimég naon teccet az a WR 250, csak félek fogy eehhez meg gecdrága az alkatrész. szal nemtom ha valakinek van ien gépe akko segithetne hogy okés e a bájk.
köszi. csácsá.
Megint töröltek 5 hozászolásomat idese irok be többet ez már 100% .Asztán megbaszhatják a kurva anyukat.Nincs jóbb dolguk mint itt baszakodnak ,meg rendes hozászolásokat törölgetnek na az enyémet többet nem törlik a geccik
szosziii
mentem ma motorozni és nemtom mivan vele nem akar menni.... nem veszi fel a fordullatot, ahogy átrakom 5.be egyből leesik az ereje és allig megy.... most én arra gondoltam hogy vagy a fúvókák tömödtek el és nem kap sok benzint, vagy a léágszűri telement gecivel mer hát mostanába elég sáros meg poros....az lehet hogy vmi a hengerbe baszodott el??vagy a kipufff tömödött el,?? thx
én is a honda,suzuki fele hajlok.csak néztem a wr eket aztán a teljesitmény miatt gondoltam arra de ha drága az alkatrész hozzá akko maradok az eredeti hondasuzuki felállásnál.
köszi.
és miből gondolod hogy cross állandóan kell?
Nekem XR 400 R van.DRZ vel mentem 1-szer,a futóműve tragédia,a fékek úgyszintén,és olyan nehéz mint a sár.De erősebb az XR-nél(Nem klasszisokkal)
Ehhez képest a Honda szerintem jobb választás.Mégegyszer mondom SZERINTEM!!!
Típushibát nam tudok mondani,nekem nem volt ilyen.Használtam a motort két teljes szezont és a kopó alkatrészeket kivéve semmit nem cseréltem.Az igazsághoz hozzá tartozik,hogy vásárlás után rögtön költöttem a váltójára(cseréltem a 3.primert és a 2. szekundert.A harmadik fogtöréses volt a 2. -on meg kezdett kipattogni a fogaskerék járófelülete.)Aztán jött egy csomó nyúzás,és most egy dugócsere ráfért.Nagyjából ennyi.Szerintem jó motor.
Amúgy eladó !!!!!
lenne egy kérdéswem remélem van olyan aki tud segiteni.
tervezem hogy veszek egy 250 es kétütemü gépet.
de nemtom eldönteni hogy mien legyen addig oké hogy inkább endurot, mer nem akarok állandoan szerelni. de ??? miet.
amiket néztem az a crm, de azt hallottam hogy egy kicsit gyengus. RMX ek is érdekelnek,vagy amimég naon teccet az a WR 250, csak félek fogy eehhez meg gecdrága az alkatrész. szal nemtom ha valakinek van ien gépe akko segithetne hogy okés e a bájk.
köszi. csácsá.
mentem ma motorozni és nemtom mivan vele nem akar menni....