Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nemtudom de szerintem ne gáz olaj.....haver 80as cr-je már jo fél éve azzal megy,meg elötte volt egy 80as kx azis kb félévig és az is super tt-vel volt hajtva,és hát azért egy 80as kis szöcske már forog rendesen,mégsem lett baja
nem az olajon kell spórolni...
Amugy spy a legjobb olaj a castrol r2 nem tom neked ha jól látom a képedet kx-ed van nah én a cross motoromba semmi mást nem tennék csak castrol r2-t legjobb!!
te dani,mi a szar abban az olajban? érdekes hogy másoknak is megfelel! amúgy megpróbálom a fémragasztót! köszi!!
mondjuk én is inkább minőségi olajat nyomatok a motorba...motorex,repsol,midland
Miért vdani te milyen olajat használsz???
Te tulsokat vagy a hozzáértö cimbiddel nem nem rossz olaj,csak olcsobb és már ezért 1esek szerint rossz is........
Szerintem meg szar, egy fos, a motorom közelébe se mehet
Parasztmod vágdmeg a váltokaron a rést nagyobbra hátha összetudod jobban huzni és megfogja(esetleg kis fémragasztó állá)...tudom gány de 1probát megér...
én azt használok! fasza
amugy a castrol super tt olaj szerintetek milyen?
hirdetem! baszhatom! arra gondoltam oda kellene pöttyenteni hegesztővel...
hát hirdessed meg.....
tengelyen van még de nem túl sok! a karé jobban le van zúzva!
hm....csak az kicsit drágább mint a kecske
vegyél valami zsír gépet
mondjuk bálin 125exc jét
a tengely fogazását toltad le, vagy "csak" a váltokarét sikerült ledarálni?
van
add el szerintem
baromkodtam és a csizma rálógott a váltókarra amikor ugratásból érkeztem! ledarálta az összes redőt.most levettem és azon filózok mi legyen! megint költsek vagy van megoldás?
Azért neugy képzeld el a folyást mintha 1vizcsapot nyitnál meg nem MZ az hogy kirugja a szimmeringet.....különben is csak addig folyik még van benne
Fúúú ez nagyon zsír láttam már egy párszor, de akkor is önindító nem semmi 450ccm és KTM csak az ára ne lenne olyan sok
na itt a szépségem
http://www.motor.hu/motor_vpage.jsp?id=52026
magyarúl
szerintetek ha a váltókaromon kissé le lett zúzva a redő és le laffant van erre sufni megoldás?