Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

alkatrész?
melyikhez drága és melyikhez olcsóbb a cumó?
nemtudod véletlenül?
Bármelyik japán 4t-t választhatod majdnem mindegyik egyforma.Ugyan ugy van mindegyiknek tipushibája, de orvosolhatóak.
Aloha!!!Crosssördögök
melyiket ajánlanád?
Nyugodtan vegyél 4t gépet nem lesz semmi baja ha normálisan használod cseréld az olajat idöben és a szelepekre figyelj oda és akkor tuti hogy jó lesz.
nemtom
csátok!
kéne nekem robbantott rajz cr 125 "02 es évj, és még olyan h hol találok adatokat h a krompresszió gyári adata??
hetente 1-2 szer használnám pályán...csak nem basznám szét annyira hamar...
bazeg...
nemtom mit vegyek nyáron...4t-t akarok...de drága fenttartani...2t-t meg nem akarok...
crf450?
lool. de ezkszerint egy kalap szar
SZevasztok!!!Valakinek nincs eladó 125-ös cross motorja olyan 320 körüli árban???
naja. én dettó ezt csinálnám
itt a link, amicsi cég:
http://www.midwestactioncycle....
A motort eladták, már uj tulajdonosa van. Nyár óta a 4ik
460ért ment el. Szóval a vezérlés volt elrakva, meg a karburátorba magyarázott vmi membránt. A lengővillát ujította még fel ,meg uj matrica. És sztem keresett rajta egy 100ast. Igy kell ezt csinálni.
Így kell eljutni a szürke KGST "mackófelsőtől" - a Nissan Navaráig :-)
áhhh ezt nem hiszem el!
Az a motor, ami annak idején Kacsaé(Zsolté) volt, azt néztem meg, ami ugy ment mint egy szimó. Nem tudom mi baja lehetett ,de most az előbb belinkelt hirdetésben már ezé a tibimotorok gyereké!átcsicsázta és most 485ért árulja. Kíváncsi lennék mennyiért vette (380 volt az irányára) és mennyit költött rá.
képekben az evolúció:
Evenx!

A február 12.-ei, 34935. hozzászólásodban, az alkatrészek beszerzéséről, megadnád a pontos linket?

Esetleg valakinek van tapasztalata a vásárlásról?
nem felejtettem el semmit,mert nem is szedtem szét...http://bikepics.com/pictures/7... itt látszik a képen,elvileg ezen a túlfolyon jött ki a benya mert a karbi nem volt benzines....tippeket kérek
hogy akadna fenn? mondom h nem volt hozzányúlva
És még ha beindult akkor jön a többi gond....... én nézék 1 CR/RM/250(YZ-ez kétséges-max még sima telos),lehet hogy nem szép(+öregebb 90-91..)de legalább hallom menni+tudom hogy mennyit kell rákölteni hogy nekem tetszen ...
hát sztem nem érdemes baszakodni vele