Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

helyes
Gondoltam hogy valakinek jó különben a Repsol csődbe ment volna 1000 éve

Anno csodálkoztam is hogy egy 3xxxFt-os olaj (tehát nem a leggagyibb Repsol) így befingatja az YZt.
Viszont rokon Simson-ját jól kiszolgálta
Villa?
nekem is pörög..de még hogy
nekem pörög rendesen az repsollal is
Ezt én is így látom az r2 szemszögéből!! De mindegy mer lassan castrol reklámemberke leszek!
valaki világositson már fel a szimering csere menetéröl legyen olyan rendes
Azért mert az egyesek mindig Motul 710-et raktak a gépbe és semmi gond nem volt.
Egyszer itattam a lovat Repsollal, na azt azóta is bánom. Ereszthettünk le 1 tank benyát mert nem volt hajlandó pörögni a gép.

Az R2 biztos szép és jó, de ha valami bevált akkor azt nem cseréljük le
Én mától agip 2t-t nyomok a ktmbe 700ft/lityó oszt csá
itt megfelel mindenkinek az r2 csak kissebbb eszmecserére került az imént sor
A TZR-be nemrakok olyan drágát mégis vigan szalad
régen agip-ot is vettem bele
agip cross 2t
az is 3200 ft
Én maradok az r2-nél nekem az a másik moccnál is bevált és az is pörgött 12t
Nem tom hogy itt 1eseknek mért nem felel meg az r2?? Én csak azt használok(tam) krosszgépeimbe enduróimba soha nem volt ilyesfajta gond (szorulás gyűrűtörés)sztem ár érték arányba alegjobb...
most épp repsol 2t competition 3500
vagy motorex cross power 2t 3200
R2-TTS-Motul 510..és nem 1motornál...
olajshopon 1500ft/liter itt a kuton 2ezer egy liter amugy én az elején arol 2tét nyomattam a kx-be csak nem ugy ment ahogy kéne
alsó teló csavarom eltört,pontosabban beletört! kicsavaroztam az összes teleszkóp csavart hogy kiemeljem a telót és az utolsó egyszerüen nem mozdul basszus!
Motul 710 a BEST!

Esetleg ínyenceknek a 800-as.
ÉS spy mennyi az a tt olaj???
Ő mondjuk speciel arol 2t-t.
iegn kx-em van,és énis csakis r2öt kotyvasztok bele csakhát felvetettem ezt a verziot
Az biztos mert ha azon spórolsz akkor utánna meg ráfizetsz!!! Faisst te milyen olajat veszel és mennyiéért?
hát nem,csak azért nem versenyzö vok stb...stb...és lehet az is megtenné és nem mindegy h az r2 3ezer ez meg fele
Ezt én értem csak kezd kicsit olyan lenni mint régen a mosópor reklám,ez a tutti most...jövöhonapban meg a tutti a régi a rossz