Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

uhh gecc ez szo....
probáld meg rozsdamaróval befujni töröld le, aztán fujd be lánc sprayel....én ezt csinálnám, hátha....vagy rakjad egy dobozba amibe nincs zoxigén!
Csá.Valaki segitsen,hogy mit csináljak a kurva láncal mert már a faszom ki van vele...Olyan hülye fasz voltam hogy sosavba tettem a láncot akkor még nem tudtam,ohgy fazs vagyok d emostmár rájöttem...
Állandoan belekap a rozsda,de miért? mikor legelsönek berozsdált a sosavtol akkor ujbol sosavba tettem,hogy leszedje,aztán szárazra töröltem belebasztam gázolajba ls reggelre megint rozsdás lett....aztán ugyen ez megint csak most olajba ázottt és emgitn rozsád
mi a geci van vele????mit csináljak vele,hogy ne rozsdáljon be
D:

NA léptem 9 fel jökk
nembaj
tehát van 1-2 a fogyókúrához hasonló őrült ötletem
hogy mit csinálj.....
van még 1-2 ötletem
faszt
fogyókúrázz
jojo, THX
naja de én 450 est vennék...250est szét kell forgatnom a súlyom végett...
mielőtt elviszik nyomok pár photo de csak a te kedvedért
lustasegg izé lustaság...(kurva billentyüzet)
csak nem a PTTT be jársz???
ádibácsi nekünk is hehe!
jajj má ahhoz is lusta vagyok.... fél kilenc fele viszik el... de már úgy hozta a tag hogy nincsenek rajta az oldalidomok, meg a faridomok se.... csak a tank meg a sárvédők
van egy 5letem!
fényképezd le és rakjad be, mármint a motort, érdekelne, meg ugye a hsz hízlalás
törölve. állítólag ügyeskedni kell a cuccal... majd a tulaj beindítja
a bütykös k....... életbe......

bazzeg mecsináltam a wr gyújtását..... van szikra minden fasza, kap benyát is és nem indul
fakkkk...
ötlet?
talán a suzukihoz a legolcsobbak a cuccok, amatör szinten egy 250 4t-be is 80 órát simán kibír egy dugó, normális használat mellett ezt a Borka és a Grillmayer szerelője monta aki az én kawámat is csinálta
Árba szinte minegyik egyforma de talán a kawasaki egy kicsit drágább.A KTM-hez van minden alkatrész de az ára például egy "lábfékkar" 26e forint míg egy yamahához 6500 huf
köcce