Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ec a "mert csak dícséri" az nekem jött?
és milyen olaj kell a teloba???
Majd 28-tól
Spy14: a kx-ét? USD: Szépen kiveszed a szárat, szétkapod, figyelj, az olajra, ne kenj mindent össze vele, és ha egy mód van rá mérd is meg, hogy pontosan hány ml! Utána amennyire tudod kapd szét, aztán a porvédőt ki lehet venni elvieg minden xtra nélkül. A szimeringet, meg egy zégergyűrű, vagy valami hasonló tartja helyén. Ezt kiveszed, és utána csővel, vagy megfelelő méretű krovávát használva a helyére kocogtatod az újjat! Ha minden oké, összerekod, és raksz bele fincsi olajat!
Majd 28-tól
Spy14: a kdx-ét? USD szépen kiveszed a szárat, aztán szétkapod, figyelj, az olajra, ne kenj mindent össze vele, és ha egy mód van rá mérd is meg, hogy pontosan mennyi ml! Aztán amennyire tudod kapd szét, aztán a porvédőt ki lehet venni elvieg minden xtra nélkül a szimeringet, meg egy zégergyűrű, vagy valami hasonló tartja helyén. Ezt kiveszed, és utána csővel, vagy megfelelő méretű krovávát használva a helyére kocogtatod! Ha minden oké, összerekod, és raksz bele fincsi olajat!
azta qrva ténleg engem haverom kérdezett h felmegyünk-e pénteken vagy szombaton azt mondták h szerdátol van..... azt nem h még 1 hét
9167
még jó hogy február végén lesz a kiállítás...
bázze, el is felejtettem , mind1 nem is akartam kiszurni veled
közbeszoltam bocs
na most nagy az öröm mi?37001
N ugye hogy enyém a 37000ik montttam tárá
37001
Kevert benya
Szép is lenne ha nem égne el
vki volt moci kiállitáson?
naq cső jó éjt!
estét"
Az olaj a tüzet?
Tisztabenzinnel felpörög hirtelen aztán kész is tapasztalatbol mondom igaz én még pont letudtam állitani
igen a villában lévö szimeringröl van szo....SAJNA
Gondolom "trutyis" volt azt nem úgy táplálta a "tüzet" mint kéne
kanál!
én a szomszéd házi páleszéből keverek bele ha nem pörög!
Mondjuk azt én sem egészen éertem hogy az olaj minősége miatt szünjön a fordulat!! Sőt még száraz tiszta olajmentes benzinnel 1 kis ideig jobban is megy azt mondják csak utána megragad..
Ezt hallomásból tom hála istennek!!