CRM gyenge, RMX szar a power és gyenge, viszont tudok egy jó WRt (adatlap)
Egyébként nem drága hozzá az alkatrész. Amit tudok, mert cseréltem az a kuplung (kopó+fém+rugó) 15e HUF. Amúgymeg a legmegbízhatóbb az YZ(WR) a 2t gépe között.
Fennakad az úszó kifolyik a benya, előfordul, ezért van rajta benzincsap, és nem biztos hogy felrobbant volna, lehet csak kigyullad.
Nekem ezért van messzebb a háztól, nyugodtan felrobbanthatom
jó reggelt! egy hete nem nyúltam hozzá a kibebaszott motorhoz ma apám kelt fél 6kor h menjek mert gáz van....alatta kurva sok benzin,kifolyt vhonnnan,kb fel is robbanhatott volna a ház ha kap 1 szikrát ez mitől lehet???? mostantól mindig elfogom zárni a csapot,de akkor is ez mitől lehet?egy hete hozzá se nyúltam... eddig egyszer volt ilyen amikor szétszedtem a karbit anno,de azóta nem volt . Asszem a blokk túlfolyójából jött ki..áá elegem van
Megvette ,és tényleg annyiért!
biztosan indult ,eccer volt vele probléma, elment a kompresszió, akkor kellett szelephézagot állítani.
amikor én mentem vele, akor teljes gázon füstölt.. eccer csak reccsent egyet és kettészakadt a hajtókar.
azóta a szerelőt gazdagítja.
SIMÓ SX
Egyébként nem drága hozzá az alkatrész. Amit tudok, mert cseréltem az a kuplung (kopó+fém+rugó) 15e HUF. Amúgymeg a legmegbízhatóbb az YZ(WR) a 2t gépe között.
Nekem ezért van messzebb a háztól, nyugodtan felrobbanthatom
biztosan indult ,eccer volt vele probléma, elment a kompresszió, akkor kellett szelephézagot állítani.
amikor én mentem vele, akor teljes gázon füstölt.. eccer csak reccsent egyet és kettészakadt a hajtókar.
azóta a szerelőt gazdagítja.
Persze hogy zwájtakt
Egyik haverom most csináltatja, és 28ért szerezte darabját akciósan.én sokalom
ilyen xart ki vesz főleg ennyiért? látod ez már 2 világháborút is kábé...