Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Kösz a rajzot de sajna nemsokra mentem vele,mert nincsenek benne h hol mennyi V feszültségnek kell lenni,söt még a gyújtás sincs benne. Légyszi nézz utána h a többi részében nincs e gyújtás cucc ha van küldd el plízzz!!!!
jó reggelt!
árba hogy néz ki a kawasaki ugyanannyi mint a drz ?/amúgy nekem zöldbe kéne azontúl hogy szebb, nem szennyezi a környezetet és beleillik a tájba ezért még 1 egy okkal több, hogy a "zöldek" bekapják a gyíkomat!/

amúgy ez a beszéd hihetőbb már wukk2-nek ilyesmi még igaz is lehet !/márcsak látni kéne/
még a végén nekünk lesz igazunk , hogy nem 100 LE a drz!!!
Most néztem meg,ugyanúgy 2 verzió volt,a sima felel meg az E drznek az SR változat meg lett az S verziójú DRZ.Zöldbe jobban néz ki,bár nem cserélném el egy faxa KLX300ra....
Merre szoktál a haverral motorozni?Meg hova valósi vagy pontosan?Kissé érdekes dolgokat írsz,múltkor még fémtankos volt,most már műanyagtankos? Gyors váltás.Biztosan elfáradt mágnessel nézted meg
na húztam...
majd holnap jövök
csaoo
na..beszéltem anyámékkal..ha összejön akessem akkor átnyergelek 4t-re...
igazából egy yz400f kéne..de az is 600tól kezdődik...
szal marad az enduró..ami olcsóbb
nagyon zsír
oksa gyuri
hétvégén szerelés van gecóóóó
adj kesst és veszek drz-t
aaa faszt inkább egy klx 400at...ugyan az mint a drz..csak jobban néz ki
az biztos,
de mikor lesz nyilt nap a bolondokházában, viszünk neked csokit, meg ruby kockát, hogy ne unatkozzál
a haverod melyik csokit szereti mien vigyünk neki?? boci vagy milka? vagy tibi?
szasztok szerelők na nem megy a motor mért nem vettetek szar drz-t??
volt itt a haver és mondta hogy nyugodjak meg az én motrom 55 le
és mondjam meg nektek hogy műanyagtankos és tuning kipufogó van rajta nem csak hangtompito hanem könyök is arow rendszer csak én azt hittem az eleje eredeti neki
most veszek fényképezőt és csinálok képpet azt majd eláll a lélegzetetek is!
a benzinszintet álisd be, vagy az uszoszintet.
hát az a 15 üzemora megvan hamar
szombat délután vasárnap meg egész nap motorzni szoktunk, azaz motoroztunk
hej te aztán hajtottad a gépet vagyis csak mentél reggeltől estig... hetente oil csere vagy is akarom irni hétvégente...
habár az nem baj azért van a moci h használjuk
karbi
Üdv!
Kérdéssel fordulok hozzátok!Van 125 MTX-em.Na most erős emelkedőn fulladozik a motor!Vagy pl ha álló helyzetben alpjáraton balra döntöm le is fullad!Miért? Lehet nekem is koszos a légszűrőm vagy a karbim? Egyenesben semmi problema.
akkor átugrom majd vmikor azt szétkapkodjuk a dolgokat,segítek
geci kurva annyát most se jó
valamivel jobb..de nagyon minimálisan...
olaj??? azt nem ismeri
kimostad faszán?
neagyisten be is olajoztad?
höhö tök fekete volt a légszürő
ja és már láccik rajta egy felirat is
ami nem más mint m-cax
mióta van légszűrője?
az a legjobb mikor lehet látni a gyürün hogy hogy koptatta el a por
a legelső robimat él ora alat öltem igy meg .akkorát estem a sárba, hogya légszürő szivacs mindkét oldalán állt a sár.
mire hazaértem már csak sokadik rugásra indult, és nagyából 4000 es fordulat alatt lefulladt.
na merre vagy rx halál?
de nem lesz ilyen olcsó ez !
nem
csak kb 3 hónapja..asszem
na mentem
majd gyüvök