már állítottam(az elsőn)ha a hátsót felpuhítom akkor jobban lemegy, de bármibe belemegyek azonnal elkezd rugózni mint az állat(nekem is pirreli gumik vannak rajt mondjuk tényleg nem valami kapaszkodós, de full új szal nekem jó:)
csak 2 percre benéztem mi az újság
látom wukk nem pihen pedig már azthittem hogy...........de nem!
a gumiteszt királyra sikerült
faisst te meg túlszervizelted a motort de így jó a tartósteszt ............amúgy a berget vedd+
na mentem
A tied Wukk biztosan!
Mert az 100lóerő,a 450es SMR meg 55körül csak...
Bibí Szasza én mentem 510essel is ,áhhhhh az felejthetetlen,akkora erő,meg az a fék ...ejakuláltam örömömben
Én most próbáltam egy Husky SMR-450-et és brutálisak rajta a fékek és az erőben sincs hiány,
húztam neki a gázt, váltok egy párat és már egy pillanat alatt 140-en van.
na mi van nagyon eltűntek csak nem motorozni vagytok mert akkor én is megyek!!! úgy is halálra dolgoztam magam ! itt az ideje egy kis motorozásnak !
szomorú lettem mert ahogy már kezdtem beleélni magam eszembe jutott ,hogy nem mehetek ma motorozni mert ballagásra kell mennem vazze! hű a q...a életbe!
Ezek a pirelli gumik tényleg nem érnek lóxart sem..Bár így Az Endurocross fórum ajánlásával tesztgyőztes lett,0forintos árával...
Mitas C10....hátra ,a nagy gumi meg lóxar előnnyel sem jár,csak jobban fogja a motort.Egy 125ösnél még sokat számít!
túl nagy a pangás...