Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Giorgio!
Szerintem egy korrekt motor!Egy személyes megnézetet megér .Biztos hogy megbízható,és hidd el jó kis kezdőmotor!
160 ezer, rendszám nélkül. szerintem nagyon jó állapotban van meg jól is megy és 90es évjárat
Hát gratula! Mennyiért adták ha szabad megkérdeznem?
hát rendszám nincs rajta egyenlore 50 31 loero amugy ma vettem
Szép a Gilerád is! Hány lovas? Rendszám? Amúgy az a legbosszantóbb hogy eddig az apróbb hibák mellet tök jó volt a gép csomót nyúztam terepen és most a hülyeségem miatt parkoló pályára kényszerülök.Nem is beszélve arról hogy Szombaton lesz a forgalmi vizsgám A-ból és úgy terveztem ha sikerül nekivágok egy kicsit az aszfalt rengetegnek.
igen az az mtx ami az adatlapjában van az poweres, és olyan 87-90 es évjárat köszti ha jól néztem.
sima röpsujos powerja van, semmi elektronika.
kibaszott tartósak azok a blokkok, ha jó olajat használsz bele.
és nagyo egy kezes bárány, tök finoman adja le a teljseitményt.
kis kezes bárány
hát ha megindull mint állat akkor tuti az de pontosan nem tom mi van ráírva nekem APTS
Azaz igazság nem tudom pontosan hogy poweres-e!Ha a Hondánál ATAC-nek hívják akkor igen mert ez van nagybetűkkel a blokkra írva.És mondjuk 5-6 környékén megindul a gép szóval lehet.Rendszámos és a forgalmiba 19 kw van írva az olyan kb 25 ló.
power szelepes?hány loeros? rendszámos?
195e HUF 91-es évjárat. Tényleg nem rossz. Amikor elhoztam csak a kilóméter óra nem mért meg az első fék gyengélkedett.Aztán ma azt hittem magamról hogy tudok motort szerelni. Végeredmény:eltörtem a kuplung kart és a fékkart, fellevegősödött a fék és sikerült felhúzni magam mindezen. De most már lenyugodtam és rájöttem én voltam a fax szóval inkább szakember után néznék mielött mindent tönkre teszek!
ha lejjebb olvasod akor ott van egy "paripa" ....
xlzx hirdeti....
Hell! Kéne valami 125 ös enduró honda yamaha ... Bács vagy Jász-Nagykun megyéből.Ha valaki tud sgíteni azt megköszönöm!

na igen a gyönyörűség..ahogy elnéztem az előző dizájnon szebb volt a hátsó lámbpa de kinem szarja le ez is jo...nekem oj mind1 volna h 450 v 510... csak legyen
én nem tok! amugy mennyiért vetted ugynéz ki a képen hogy jó állapotban van
gratulálok,szánalmas.
Üdv!
Tunátok segíteni rajtam? Keresek valami jó szervízt ahol helyre tudnák tákolni újdonsült Hond MTX-em egy-két kisebb-nagyobn problemáját. Ha valaki ismer egy jó, megízható és lehetőleg nem nagyon drága szervízt vagy szervízeket megköszönném ha megosztaná velem az infót. Pesten az M3 környékén lakom szóval ha nem az ország másik végén lenne az még egy jó dolog lenne!
THX!
sziasztok
ez kicsit off de akinek erős a gyomra az nézze meg ezt a videót
http://www.megaupload.com/?d=FMR40359
http://rapidsh are.de/files/19551332/aZ_A_PO_N.wmv.html
mind2ő ugyanaz
véleményeket várom(nem vok mazohista)csak küldték msnen
kérek szépen mindenkit,ha van ismerőse aki akar venni jó kis 125ös endurot..reklámozza az enyémet... 30 egykét paci,94es rendszámos ár: 300 a vége. Köszi mindenkinek előre is.
Mit veszünk 125 be endúrónak Pl Xt 125r?
HI!Tudnátok nekem abban segíteni..?..hogy kellene nekem a Magyarországon összesen kapható új és használt 4T-s endurók márka nevei és pontos tipusai 125-250ccm-ig!Hogy kb hány féle 4T-s tipus lehet.Ugyanis 1 fogadást kötöttem(tünk) ezzel kapcsolatban! Előre is köszönöm!
Köszönöm a kívánságaidat reméljük beválnak
mert nem tudtuk előre mi a terv és azért nem szóltam!
amúgy gratulálok az új lovacskához remélem jókat fogsz vele repülni!!
wukk nem tudsz lebeszélni az endúrókról
meg rá se a drz-re!!
Yól megy a moci de Zozze mért nem szóltál na mind 1 majd máskor de a Török Misi ,Meg a Gődér Viktor yár Pilis re
Legyen eszed wudu, ne add el az összes DR-Z-t, így nem jut nekünk.