Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

miért van az hogy beletöltöm az olajat a tankba és nem akar elindulni??? hmmm
hááá..ti tudjátok
Igen!
Ja majd elfelejtetem!Ennek a mocinak fele akkora a hangja mint az elözö gépemé!Mi lehet?Még gyári a dob?Vagy mi a lofasz?
most mi van...nálatok luxus kuplungolni?
Tehát akkor nem kell a kuplung igaz??????????
Én semerre úgy is királyul ment!!!!!!!!! Leis meg felis!!!!!!!!!!!!!!!!

Csak az elinduláskor a rallye kocsiban is egyenes váltó volt,ott is csak elinduláskor kellett!!!!!!!!!!!!!!!!!!
aztán már nem igen használtam,mer időt spóroltam meg ,ez ugyanezen elven mükszik mert racing technika!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
A 250 es CR-t is próbáltam kuplung csak az elinduláshoz kellett!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kösz MYTH600XL!
Hát azt mondták hogy felfele nem kell még itt a forumban is mondták elég sokan!Az ezelöti motoromon nem használtam kuplungot csak viszafele!
Király vagy PISTA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
miért ne kéne kuplungolni,nem véletlenül raktak rá?
balfaszoknak nem kell
Na egy kérdés!!!Ugye ezeknél nem kell kuplungolni váltáskor(cr 125)!Az elözö motorom elég könyedén vete a fokozatokat de ez most mindha kicsit nehezebben venné!Vagy lehet hogy azért mert még hideg lehetet az olaj???????????????
ok... az én cr em 4t és 200ló.... jöhet az anyázás
Hát akkor termcsünk valami témát....
Csákány mindenkinek!Na hála isten öszeraktuk a gépet!Azt hittem hogy nehezebb lesz vagy bonyolultabb de aztán nagy lofaszt!Tök egyszerü az egész!Holnap megy ek megkenem a száját mert ma már sötét van!Na de azért ma is mentem vele!
nincs téma
Kössz... Sztem igyekeztünk
mindenkinek gratula
neked is gratula...
én meg az rmz-t irtam meg az yz-t