Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nekem nincs is irodalomfüzetem
Tudnék 5ös is lenni, de győlölöm, tanár írta dogára hogy tehetséges vagyok de látszik a sokévnyi lustaság(nem is lustaság mert nem is akartam tanulni , és pontosan 12 évnyi , összesen nem tanultam eddig életemben 2órát )
csá...én tipliztem a buliba gerrevel meg nem tudok menni holnap sajna
de sebaj,lesz még alkalom bepotolnom
én most értem haza reggelt 7 óta suli-csocso-haverok-régi sulim farsangja-találkozás barátosnékkel,nagyot beszélgettünk,borozgattunk-hazaértem jó nap volt....
tv-t néztek ....?
gondolom...
pontosan... de már bevágtama sarokba... kész van 5 feladatsor... köszöntem ennyi elég is egész hétvégére.. inkább moci meg kata vagy mind2 egyszerre
Ne már, nemrég ettem , gyűlölöm a magyart
kövesd a fehér nyulat!!!!
a Noszty fiú nem igazán.... inkább a mari
oxa...az a Noszty fiu hogy lefoglal vagy a mares?hihi nya csak vicceltem...de ha most megcsin egész 7végén moccozhatsz és nem kell ienekkel fog
Na megjöttem holnap megyümk dagonyálni vazzzzzátok meg xeahhhhhh
Mi a f...nak az Neked? Csak a sarat szedi össze. Én az enyémről leb@szt@m a ...cibe.
de be kell hoznom a Katát mert ő már perfect olaszból... angolbó meg idén nyelvvizsgázik...
mondjuk én is de még így is le vagyok maradva egy nyelvel.... a diplomához meg 2 kell
leszarom.... mostanába amivel foglalkozokaz nem a tanulás... a matek érettségi könnyű... nagyon
az angol azt meg vagy tudod vagy nem, vagy tippelsz

a többi tárgy nem számít.... azt nem nézik a gépészmérnökin
ezt szntem hallja ő is eleget, legalább itt ne szexualizáljuk ezzel
de nem péntek este.... mosott szar esete tóth marival... kiváncsi leszek mennyi lesz jó
most mit izélsz...magadért tanulsz..
nem
nemáámindenki alszik vagy partizik
cseszett angol.... muszály ma megcsinálni mert akkor holnap kevesebbet tudok menni
váááá cseszettjó volt ma mocizni..... olyan whipet toltam mint a picsa.... motor kirakta a seggét az elugró előtt.... nem volt mit tenni el kelett ugrani... és sikerült
de nem gyengén...