nem tudom pontosan de 5.5 deci /szár kell bele .........és milyen volt a cucc nagyon kemény vagy lágy .....
nekem a régi yamimba 2.5 ös olaj .....volt de 5 ösnél ne tegyél bele vadabbat mert söprűnyél amúgyis még azoknak a telója
meg csak másfél óráig kentem... de szokni kell az új pályát... az elsó telómat meg be kell keményíteni mert cseszettül kapar a hátulja és nem bírtam beugrani a 20m es asztalt mert elkapart a hátúlja és nem volt meg a sebesség
sziasztok.én igazán nem szeretnék beleszolni sokat olvasom ezt a topicot, napi szinten és szerintem nagyon jó a közösség meg a téma is meg minden...én inkább csak olvasni szoktam mintsem hozzászolni na szóval csak arra gondoltam hogy szerintem nem is kellene itt foglalkozni a hsz számokkal.a műmájereknek tényleg több van de akkor meg mi van? vagy hogy most hol van több hsz csak engem nem érdekel? én pl nem azért olvasom ezt a topicot mert olyan sok a hsz hanem mert jó a téma meg a társaság...szóval szeritnem ez a lényeg és nem a hsz száma...és hogy most a modok erre a társaságra vannak rányomulva inkább...hát azért ez lehet hogy nem ok nélkül van....de ez csak az én véleményem...bocsi ha valakit megbántottam...tényleg.nem akartam...
Nah végigolvastam a dolgokat.
Hát az a KX egy vicc!! még hogy 97es ..
Már majdnem szervezkedtem ,hogy milyen kocsival menjek fel a motorért
Ráadásul nem elég ,hogy qrva régi, még aq bélése is kivan.. Hát szerintem nem lesz kocsicsináltatás a srácnak jó darabig, ha csak a motorból lenne pénze
Igen este tényleg nem értem haza, mert barinőmmel valentinnapoltunk ,és elhúzódtak a dolgok, aztán haza sem keveredtem végül, ma meg egész nap meló.
Akkor gondolkodhatom , nézegethetem xartig a motoraprókat, hátha ráakadnék vmi xarra, ami jó lenne.
Hja és gratulállok a sportmotornak, hogy ránktelepedett ,a legfeljődőképesebb ,és legaktívabb fórumot Baxogatják ,mert mi nem vagyunk műmájerek!!!!!!! még a boncmester is minket aláz...
nekem a régi yamimba 2.5 ös olaj .....volt de 5 ösnél ne tegyél bele vadabbat mert söprűnyél amúgyis még azoknak a telója