Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nem tudom pontosan de 5.5 deci /szár kell bele .........és milyen volt a cucc nagyon kemény vagy lágy .....
nekem a régi yamimba 2.5 ös olaj .....volt de 5 ösnél ne tegyél bele vadabbat mert söprűnyél amúgyis még azoknak a telója
hát nem endurozni voltam hanem pályán
nem vagy elég sáros
én nem vok sexys

meg csak másfél óráig kentem... de szokni kell az új pályát... az elsó telómat meg be kell keményíteni mert cseszettül kapar a hátulja és nem bírtam beugrani a 20m es asztalt mert elkapart a hátúlja és nem volt meg a sebesség
ja nem lettem eléggé..... nem is akartam nagyon sáros lenni... a moci kapott rendesen
Szia.Kayaba YZ250-90évj 3SP kodos echte japán piac,stilus ...hogy is mondjam..5skálán 3alá normál tempo/használat....
ez aztán a befutó nálam...iszonyat sexysek vagytok rajta
na de most megyek...ezzel a buzi sárosmotorossal találkozom minnyá aztán indulabuli
csaoo
ez durva!
jó buli lehetett
Szép estét mindenkinek.Az hogy mennyi olaj kell,nagyban függ a stílusodtól,de mégjobban a teló típusától/milyen motorban van???/
ez aztán patyolat tiszta
júúj bocsi
ugyláccik csak gondolatban válaszoltam neked de leirni elfelejtettem
amugy sorry de nemtudom...zoozee talán tudja
Faisst!!!Nemtudod mennyi olajkell az elsőteloba
nemjó..te nem lettél elég sáros
naja..erről csak egyvalaki tehet ezekről a törlésekről
sziasztok.én igazán nem szeretnék beleszolni sokat olvasom ezt a topicot, napi szinten és szerintem nagyon jó a közösség meg a téma is meg minden...én inkább csak olvasni szoktam mintsem hozzászolni na szóval csak arra gondoltam hogy szerintem nem is kellene itt foglalkozni a hsz számokkal.a műmájereknek tényleg több van de akkor meg mi van? vagy hogy most hol van több hsz csak engem nem érdekel? én pl nem azért olvasom ezt a topicot mert olyan sok a hsz hanem mert jó a téma meg a társaság...szóval szeritnem ez a lényeg és nem a hsz száma...és hogy most a modok erre a társaságra vannak rányomulva inkább...hát azért ez lehet hogy nem ok nélkül van....de ez csak az én véleményem...bocsi ha valakit megbántottam...tényleg.nem akartam...
szasztok crossördögök
CSÖVI MINNYÁ LÖKÖM AMI MOTOROZÁST.... a hátsókerében sikerült az egyik csapágyat kinyírnom reggel meek veszek egyet az skf ben
Nah végigolvastam a dolgokat.
Hát az a KX egy vicc!! még hogy 97es ..
Már majdnem szervezkedtem ,hogy milyen kocsival menjek fel a motorért
Ráadásul nem elég ,hogy qrva régi, még aq bélése is kivan.. Hát szerintem nem lesz kocsicsináltatás a srácnak jó darabig, ha csak a motorból lenne pénze
Igen este tényleg nem értem haza, mert barinőmmel valentinnapoltunk ,és elhúzódtak a dolgok, aztán haza sem keveredtem végül, ma meg egész nap meló.
Akkor gondolkodhatom , nézegethetem xartig a motoraprókat, hátha ráakadnék vmi xarra, ami jó lenne.

Hja és gratulállok a sportmotornak, hogy ránktelepedett ,a legfeljődőképesebb ,és legaktívabb fórumot Baxogatják ,mert mi nem vagyunk műmájerek!!!!!!! még a boncmester is minket aláz...