Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Háj!
Ádi eccer kitaníthatnád a hekkelés mesterségét!!!
Mennyi ideig tartana?
Igen a legviccesebb ,hogy direkt volt... "hivjak fiacskám mentőt? áhhh a kéne még nekem"
Amúgy felléptem msnre, látom tegnap rákattoltál.
már nincs meg neki ...de lehet visszaveszi ..állítólag........94-es volt asszem nem emléxem pontosan pedig szereltem
a videót egy haverom mazsi készítette operatőr/vágás minden csak a főszerepet játsza CH az oscardíjas baumitfighter! /hogy lopta bőre alatt a murvát mi ? /...szegény...de direkt csinálta
fellépek akkor most
elvileg te is fel vagy véve nekem.
tényleg evenx fent vagy msn-en?? mert tegnap bajlódtunk vele ....megnézném partner vagy -e!
CH nak hanyas évjáratú a CR500a?
elég jó bőrben van amúgy! a videót te vágtad? mert nagyon jópofa a zene meg minden!
amúgy a telókra visszatérve még egyikbe se volt elég egy liter olaj mindig két literest kellett venni ...az enyém cr-be mivel dupla az első telója száranként 6 deci kb..és kétféle olaj kell bele/most az egyik szárról beszéltem
Hallod! még csak egyet láttam ,de elkezdem nézni már most !
Ne harizz de nem volt időm még nézni(sok meló meg csaj ,meg minden a nyakamban volt most) ,de a hétvégén megnézem mind egy szálig!!!!!!
Mostmár kezdődik nekem is suli, és jobban rá fogok érni a dolgokra! szóval jöhet majd minden mennyiségban!
odaadom olcsón az enyémet ha köll megbeszélhetjük megmondom mit kell rá venni ....
erős könnyű gyors egyedül rendszáma nincs 97-es 58le97kg van hozzá lámpa világítós ledes okosság
a filmeket láttad?? tetszett?? nem küldök többet
Zoozzz!
kiwi vok a véleményedre! érdemesebb egy régebbi 250es gyári krossz t megvenni, ugy 92 környéki évjáratban? vagy azokkal inkább már csak a gond van? nem tudom dilemmázom ,h terepre jó lenne egy darabig, míg nem gyűjtenék több pénzt. Vagy ennyi pénzért inkább 125öst vegyek?
Ez tény, a második kettő már nem jött be...
Az elsőt meg régen már túl sokszor láttam
pedig az első része a legjobb.........ellaposodik a trilogia a közepétől....jobb lett volna ha neo a kék tablettát veszi be az első részbe!
én nem nézem....
ha nem tetszik az ilyesmi akkor nem küldök többet
Tényleg az megy, mégegyszer nem nézem meg
mindenki matrixot néz ........na nem mondtad milyenek voltak a filmek.......
nah én is megjöttem.
Mizu? mi ez a punnyadás?
Az a jó, az van a suliban is
én meg a közeljövőben akarom wifisre cserélni a pdat...hasznos kütyü
Osztálytársam meg laptoppal jár be, van suliba net, szóval elvan órákon
én meg pda val jártam suleeba és aztán itthon csak fel gép és kinyomtatni...
Nekem kb 2 füzetem van, abba van 8-9 tantárgy, elfér az
én is cseszek tanulni.... inkább pókerezünk