már nincs meg neki ...de lehet visszaveszi ..állítólag........94-es volt asszem nem emléxem pontosan pedig szereltem
a videót egy haverom mazsi készítette operatőr/vágás minden csak a főszerepet játsza CH az oscardíjas baumitfighter! /hogy lopta bőre alatt a murvát mi ? /...szegény...de direkt csinálta
amúgy a telókra visszatérve még egyikbe se volt elég egy liter olaj mindig két literest kellett venni ...az enyém cr-be mivel dupla az első telója száranként 6 deci kb..és kétféle olaj kell bele/most az egyik szárról beszéltem
Hallod! még csak egyet láttam ,de elkezdem nézni már most !
Ne harizz de nem volt időm még nézni(sok meló meg csaj ,meg minden a nyakamban volt most) ,de a hétvégén megnézem mind egy szálig!!!!!!
Mostmár kezdődik nekem is suli, és jobban rá fogok érni a dolgokra! szóval jöhet majd minden mennyiségban!
odaadom olcsón az enyémet ha köll megbeszélhetjük megmondom mit kell rá venni ....
erős könnyű gyors egyedül rendszáma nincs 97-es 58le97kg van hozzá lámpa világítós ledes okosság
Zoozzz!
kiwi vok a véleményedre! érdemesebb egy régebbi 250es gyári krossz t megvenni, ugy 92 környéki évjáratban? vagy azokkal inkább már csak a gond van? nem tudom dilemmázom ,h terepre jó lenne egy darabig, míg nem gyűjtenék több pénzt. Vagy ennyi pénzért inkább 125öst vegyek?
Ádi eccer kitaníthatnád a hekkelés mesterségét!!!
Mennyi ideig tartana?