Biztos az agyadra ment zoozee a sok nem alvás és hirtelen szaktanácsadóvá avanzsálódtál!
Nah én mára ,mivel ellenben Esztergommal itt hétágra süt a nap megyek sétálni ki a természetbe..sok őzikét, fácánt, nyulat nézegetni.
egyik mtx-emnek olyan hátsó sárvédője volt, hogy egy alulemez rákalapálva valami fa formára(tiszta Aston Martin) . a kalapácsnyomok is simán látszottak rajta
voltam megnézni haverom új drzjét, ami sm, és k7-es. Faja, jó tiszta. Mondtam neki, hogy utóljára látta ilyennek. A srác idáig minden motorját megette. Most is úgy adta el az elefántot, hogy csak 1 henger ment. Pedig az ugye ducati lenne..
Készítettem is néhány remekbe szabott fotót róla, meg a kutyájukról, ami vigyáz a motorjaira, és múltkor sikerült megennie a ktm-jének a sárvédőjét
Csak nincs most kábelem, de majd fölrakom. Ja, meg találkoztam egy sztrítfájter szimóval is, bár a villaszöge alapján inkább csopper
Majd holnap fotók
lünyő meg ne sértődj csak vicceltem .........ezt szoktam mondani a haverjaimnak azóta felénk szállóigévé vált ha valaki elesik.....főleg akkor jó ha amúgy egy "óvatos" madárnak mondjuk!
halo
délután megyek megnézni 420 ba