Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

inkább mint szétszedd.... ott minden ki van számolva... van kipufogókészítő ismerősöm... mondta hogy agyárit nem túl szerencsés bántani
basszál rá egy fmf rendszert ás jó lesza hangja
sztem a kipuffot nemkéne basztatni
Pista szedd szét a hátso dobot, égesd ki a perforáltcsövet, meg tegyél bele uj gyapotot ha nagyon dzsuvás
az hát nincs kiherélve mint a mienk volt meg ezeken egészen más a dob van benne szikrafogo.
Ja majd elfelejtetem!Ennek a mocinak fele akkora a hangja mint az elözö gépemé!Mi lehet?Még gyári a dob?Vagy mi a lofasz?
Huuuuuuuuuuuuuuuu kegyetlen Laci!
Milyen a gép pista
újra itt
hgs rendcer nem elado?vagy rajta van a mocin?
beszéltem is a gyerekkel aztán csak hebegett meg habogott. nem is szabad az ilyet hangoztatni h mi van benne
ja de csak egy "kicsit"
amióta ecsetelték nekem hogy mennyibe kerülnek a generálok a 4t nél..azóta nem akarok rmz450et..
20óránként hengerfej general,40óránként full generál...400nál kezdődik egy ilyennek az ára...
én nem
Én asszem ha jobb lenne a 2 ütem mindenki azzal menne de lehet tévedek. Szerinten a 4 ütem kicsit drágább megoldás.
nemtudom micsináljak...talán beiratom egy controlra az egyik honda hoz... de az ios legalább 50
hát..itt sonmindent lehetne mondani pro és kontra...
de ezt télelg tudja mindenki szerintem
na és miért?
Én biztos megköszöntem volna régi gazdinak asszem úgy hirdette hogy teljesen kifogástalan meg is akartam nézni de elmaradt "mégjó"szerintem ne reklámozd hogy hüvelyes.
inkább 1 szezon az a 2 év
ja és tóth ádám a mostani motomixben ezt irja
"most nem mondom el ujra hogy a 2ütem miért jobb mint a 4,már ugy is mindenki tudja"
még jó h nem 4T gépeink vannak, nem azért mert nemjo hanem mert többet kell rá költeni de ha 1x megcsinálják rendesen és oda van rá figyelva akokr az 2 év legalább
igen decemberben vettem ha valakit érdekel vszinü h összel elado lesz
Spalya neked hány éves a motorod?
Én is panaszkodhatok?
Már 140-be van a főtengelygenerál, meg a váltójavítás, meg kihajtástengely csere + léptető villák, és még csak kész sincs, aztán meg 12e a tömítésszett. Csapágyakról nem is beszélve
Oks csak kíváncsi voltam kössz!
ja..én se nikasziloztattam... nem volt rá +70ropim