Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nálam nem vagy...fentvagyok nálad?
fentvagyok bazdmeeeeg
faisst gyere fel msn re elküldöm a zenét amit még a multkor igértem
faszfej hülye vesfű
semi különös
unatkoztam motorozni akartam..elindultam felhivtam haveromat aztán nagyon durván bemokkoltunk a dunán egy stégen
na meséjjj
köcce

lehetséges de nem vagy lemaradva semmiről
mármint elmentem
húú bazzeg,,elment kicsit motorozni xt vel az előbb...na abból az lett hogy iszonyat bemokkoltunk a rómain
GRAt mostmár csak én vagyok vissza a cserével
Zee, nem tudsz egy jó hütőst vörösvár környékén?(nem nekem kell)
érdekel valaki egy első,hátsó cross gumi szett? kb olyan 80-70% osak.csak mert nekem enduro van a motoron és nincs mit kezdjek vele.
Sztem fasza motor! Nekem volt egyszer besült alattam mert rossz olajat használtam de 1 évig nyomtam vele semmi baja nem volt 93as volt a motor..Jah meg letört a berugókar aztán negyvenezerér akarták a gyárit rámsózni de inkább aluheggesztőhöz fordultam meg elhagytam a hűtősapkát de meglett Meg buktam egyet eltört a kormányhatároló csavar azt kilyukadt a tank de találtam 1 jó karoszériást..! Jó olaj kölll bele (r2 pl) azt nem lesz baja ha kifogod... Én nagyjából ennyire emléxem mondjuk ez öt éve volt!!
Sziasztok!
Motor vásárlás előtt állok kawasaki kdx a kiszemelt példány szerintetek milyen?Írjatok már pár szót légyszi!
Köszi
nah szép estét,... a mai nep nemirtatok vmi soktat, de legalább nem kell visszaolvasgatni

megvettem a cr-t hát ég és föld ez a cr mint az előző, husky vs honda ...honda győzött nagyon brutko majd holnap dobok fel képeket
Jah meg mentem 700as Raptorral lefostam a bokám a grizzlyt egyértelmüen veri gyorsulásban de (sárba meg jégen keményen letolom a medvével igaz pite?? )a ktm tökeit is szorongatná... Az első három fokozatba félgázra is kerekezik elképesztően brutális!!! A grizzlájjal meg a kétütemü "hegyes" KTM-mel meg ltz 400al is tudok holtponton kerekezni de ez annyira agresszív hogy én nem tudtam vele mit csinálni elképesztő...Ilyet csak az vegyen aki hülye vagy nagyon tud vagy olyan aki táppénzre akar menni qrva gyorsan
Várjuk
Hellosztok ...
Megjöttem a dagonyálásbó hát nem vót uccsó lesz majd vidi
az ilyeneket november december táján olcsobban megkapni nem? Igy szezon elején...?
reggelt skacok...
úúú nagyon hossú éjszakám volt...
de jól szórakoztunk
Helló!
Nem tud valaki adni egy címet, hogy hol perselyeznek hengert jó minőségben?
Köszi! Helló!
sokk sikert
megpróbáltam ezt a maszek forrasztópákás megolsást meglehetne csinálni, de inkább elviszem egy műanyaghegesztőhöz.. meglehet csinálni, mert jó anyag
ha máegbontanám a hengert, akkor már tömítést is kell majd vennem hozzá ugye, mivel az a tömítés már nem tömit annyira, petiair azt mondja h 3. szétszedésnél kell kicserélni de sztem jobb akkor amikor megbontod..