Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ez van már manuálisan se lehet írni mert kitörlik
Csa. Én már itt púposkodok reggel óta, de nem merek hülyeséget írni, mert kitörlik
Ja, spirál 4 papír
szevasztok..........épphogy bebírtam lépni
citrommailre ment levelel, hogy mi volt a problema

ne legyen mar uldozesi maniatok
Bazzzzz!!!Ezeknek nem elég a hsz.-eket kitörölniük!!!! Most nézemm télleg nincs fönt!!!Beszarás!!
Hy!!!Ott nézd ahol a tied van!!! A YAmis!!
hello
télleg kivették az yz boncolását a köcsögök
nem mentem suliba és muter nem enged motorzni ..........pedig az idő az nagyon zsír
Reggelt!
MA itthon tartózkodom és motorszerelés lesz
na én megyek készülődök a suliba... meg előtte még tankolni is kell
leszarom hogfy napos vagy esik.... én hazaérek 14:00 kor a dt vel és csak átteszem a seggem a cr re
és csőgáz

naja...amikor odaértünk én mondtam hogy úúha ez nem valami csúcsmodell...szerintem kivan a bele
ja amugy meg 89 es
cső
az zsír
hétvégére meg napos időt mondt szal minden zsíír
én az hogy nem megyek be első 3 órára...ez meg fantasztikus
de nem akartam mondani a srácnak hogy ritka trágya a kx e
cső Faisst... tegnap frankón szarrááztam de megcsináltuk a gyújtást és van szikra... tehát megy a cr em
csanakinak kitörölték a yz85 boncolását???
mert nem találom
reggelt..... hát elaludtam uhogy nem megyek be angolórára
helló!
na csak felment a videó tegnap este!
Reggelt, nyakat.
Nem fogok ennyit visszaolvasni
hát kb, nem valami izmos
Zoozee laci211 hanem laci2626 .És most mondjam aszt hogy temiatad telepitetem föl a skypet .Mert nekem senki nincs fönt mi msn-en nyomjuk"nyomtuk"
én nem aludtam be csak a gyerek!!!!!
mellesleg kb 2 órába tartana feltörni az oldalt.... de nem vagyok patkány mint egyesek.... hanem tisztességes állampolgár aki pár hsz el segítené a topic up olását.... de ezeket törlik

köszönjük az egész topic nevében
viszont holnap meek motorozni a cr el végre beindult
modik bekaphatják!!!! ennyi a véleményem!!!! jó velős..... patkányság... ha a robottal ha anélkül törlik....

sztem menjünk át egy másik fórumra.... vagy csinálok egyet én meg bazdmeg barátom.... és ott nem lesz olyan hogy hopp egyszer csak eltűik 50 hsz