Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

szia theo ..látod mik történtek itt míg nem voltál ???agyvérzés.......
ádibácsi meg elsietett 3 db csapágyért ........olcsó kb.700ft/db akkor 2100 ft.........drágább közel 2000 ft /db azaz 6 ezer a szett meg 500-600 a két szimering .........van közte is biztos vagy kinél mennyi az annyi de nem érdemes a legdrágábbat venni mert a moslékot/homokot/sarat az se bírja inkább olcsóbbat hamarabb cserélni ......szimeringek is fontosak .......szerintem
bocsi de ma szaktanácsadói hangulatba ébredtem

= szaktanácsadó/szakértő....okos .....ügyes.. ....sokat tapasztalt...szép...nagyon jól motorozó...nagy hímvesszőjű
továbbmerészkedek és leegyszerűsítem = zoozee
morgennyakat
itt is süt a nap.... napfényes helyen 10.5 C van . kétkomponensű ragasztóval megtudnám csinálni a sárvédőmet??
hol lax te a holdon , hogy süt a nap??
amúgy szerintem alá van írva valahol motogyártók és olajsejkek között olyan egyezmény,hogy ahova egy liter olaj elég lenne oda másfél decivel többet írnak ,hogy vegye a paraszt mármint ti bocsi de ezt bele kellett írnom mert így jön ki jól ...az igazság ...na tényleg bocs a poénért én is veszem a q..anyjukat
na én léptem!!!! mindenkinek jó csapatást
ma nem lennék a mocim helyébe mert olyan sáros lessz mint a picsa!! éjjel esett de most 7ágra süt a nap
SISAKOT A FEJRE CSIZMÁT A LÁBRA!!!!!!!!!!!!!!!!! de előbb irány a csapágybolt
morgen!
nekem kell kétfajta olaj száranként mert dupla a bele 0.285+0.32 l..........együtt kb. 6 deci egyik egység egy telón belül a ki a másik a be csillapítást intézi a különböző olaj meg apró tuning szerű trükk ...géza csinálta ....ne vegyük el a kenyerét ...ért hozzá ...na ez szorozva még kettővel mert van egy másik ugyanilyen szár és nem elég a literes flaska ........wr -nél is több mint liter volt a kettő de csak épphogy .....csak annyira , hogy ne legyen elég egy ...szomorú mert majd 4000 egy liter telóba való olaj !
és ha a 40 esbe 4.7 megy elképzelhető hogy az én 50-esembe picit több ........
TM = Teszkós Motor
nekem a 40es villába 4,7 dl ment miért kéne 2 fajta olaj? én sima 10wst raktam bele és így még kicsit puha is
Reggelt .Szar az idö megint.Esik mifelénk mint álat.PIsta nemkel az rá szerintem sem mert nagyon öszeszedi a sarat.De ha bemész kanizsára bisztos lesz a honda szalonba.Az más kédés hogy menyiért.De ha mondtad volna akkor leszedtem volna az enyiméröl nem adtam volna el.
na jó éjszakát srácok mindenkinek ! megyek aludni mert elájulok
EMLÉKEZTEK MIKOR 38000-NÉL VOLTUNK?
MIÉRT? MI A FASZ VAN MÁR MEGINT
B@sszákmeg
Most megint megharaxanak és törölnek vagy 500 hsz -t. mert megérdemeljük
Félve és bátortalanul megjegyzem: az enyémet is bekaphattyák...
bekaphatják a fél seggem
ezek már csak ilyenek! de mindjárt ezt is kitörlik, mert nem forumbavaló téma...
hát sok ügyes trükk van...a ki igazán ért hozzá az bazdmeg barátom
Rá kell érezni, és ajánlom neked a google.co.hu-t