ádibácsi meg elsietett 3 db csapágyért ........olcsó kb.700ft/db akkor 2100 ft.........drágább közel 2000 ft /db azaz 6 ezer a szett meg 500-600 a két szimering .........van közte is biztos vagy kinél mennyi az annyi de nem érdemes a legdrágábbat venni mert a moslékot/homokot/sarat az se bírja inkább olcsóbbat hamarabb cserélni ......szimeringek is fontosak .......szerintem
bocsi de ma szaktanácsadói hangulatba ébredtem
= szaktanácsadó/szakértő....okos .....ügyes.. ....sokat tapasztalt...szép...nagyon jól motorozó...nagy hímvesszőjű
továbbmerészkedek és leegyszerűsítem = zoozee
amúgy szerintem alá van írva valahol motogyártók és olajsejkek között olyan egyezmény,hogy ahova egy liter olaj elég lenne oda másfél decivel többet írnak ,hogy vegye a paraszt mármint ti bocsi de ezt bele kellett írnom mert így jön ki jól ...az igazság ...na tényleg bocs a poénért én is veszem a q..anyjukat
morgen!
nekem kell kétfajta olaj száranként mert dupla a bele 0.285+0.32 l..........együtt kb. 6 deci egyik egység egy telón belül a ki a másik a be csillapítást intézi a különböző olaj meg apró tuning szerű trükk ...géza csinálta ....ne vegyük el a kenyerét ...ért hozzá ...na ez szorozva még kettővel mert van egy másik ugyanilyen szár és nem elég a literes flaska ........wr -nél is több mint liter volt a kettő de csak épphogy .....csak annyira , hogy ne legyen elég egy ...szomorú mert majd 4000 egy liter telóba való olaj !
és ha a 40 esbe 4.7 megy elképzelhető hogy az én 50-esembe picit több ........
Reggelt .Szar az idö megint.Esik mifelénk mint álat.PIsta nemkel az rá szerintem sem mert nagyon öszeszedi a sarat.De ha bemész kanizsára bisztos lesz a honda szalonba.Az más kédés hogy menyiért.De ha mondtad volna akkor leszedtem volna az enyiméröl nem adtam volna el.
bocsi de ma szaktanácsadói hangulatba ébredtem
= szaktanácsadó/szakértő....okos .....ügyes.. ....sokat tapasztalt...szép...nagyon jól motorozó...nagy hímvesszőjű
továbbmerészkedek és leegyszerűsítem = zoozee
nekem kell kétfajta olaj száranként mert dupla a bele 0.285+0.32 l..........együtt kb. 6 deci egyik egység egy telón belül a ki a másik a be csillapítást intézi a különböző olaj meg apró tuning szerű trükk ...géza csinálta ....ne vegyük el a kenyerét ...ért hozzá ...na ez szorozva még kettővel mert van egy másik ugyanilyen szár és nem elég a literes flaska ........wr -nél is több mint liter volt a kettő de csak épphogy .....csak annyira , hogy ne legyen elég egy ...szomorú mert majd 4000 egy liter telóba való olaj !
és ha a 40 esbe 4.7 megy elképzelhető hogy az én 50-esembe picit több ........