Nemhiszem, hogy lesz vélemény, mert az általad felsorolt motorok sehol sincsenek az enduro kategóriában. Én már megtanultam a sorrendet 1.:husqvarna, husaberg, ktm, második hely nincs és a legvégén kullog a drz meg a többi SOFT enduro. Szal szerintem menny tesztnapokra , itt nem jutsz előrébb a témában.
Jó est!!eléggé felpörögtetek itt dután...pufi barátunk meg biztos sok port nyelt,azért köhintett el 1-2 baromságot a köcsöge,na mindegy...
kishapsi------ez az emailom:::: nodtheking@hotmail.com
kéne 1-2 jofajta aprilia bontó Tel száma+neve,mert sikeresen elhagytam a jobb hátsó idomom... +kéne 1feszszabályzó is max. 15000ért sürgösen!!!!!!!!aki tud egyböl szoljon(AMugy 1991es RX röl van szó SIX DAYS REPLICA,ROTAX123as)
A 650-es Pegaso is 5-gangos. Persze az is túra. Nemtom, hogy ez így jogos és pontos megfogalmazás e, mert a kis 250-es RMX is 5-gangos. Bár tény, hogy nem egy brutál erős kihegyezett motor az se...
Na mind1, nem ezt akartam. Hanem ezt:
"az fc 4 gang, az már más tészta hogy előszeretetel teszik bele a 5,6 gangot is"
Ez hogyan kivitelezhető?
csáó mindenkinek. Segítséget kérnék mert nem tok dönteni. Kinéztem magamnak egy drz400sm-et egy gasgas400fse-ét és egy yamaha wr400ast...nemtom meik lenne jó választás...a wr és az fse 4százzal olcsóbb lenne de hosszútávon nem tom bejönne e az ára a drz-nek...mert ugye wr, fse több olajcsere meg a fogyasztás...elég sokat járnák vele ezért jó lenne ha nemkéne 1000ként olajat cserélni benne...nemtom mi lenne jó ..
már próbáltam drz-t és wr-t is....mindkettő jó..igaz a drz lustább jóval
vukk2 te nagyon készen vagy!
próbálj már ki valami mást is biztos meg fogsz lepődni! gyere ide mehetsz egyet a cr-rel biztos bekapatja veled a szivacsot a kormányon!! de ez se a legerősebb motor/58LE/ de ötbe70- 80-nal megyek betonon és mindenféle ugrabugrálás nélkül simán gázra felveszi az elejét !/meg tudom mutatni esetleg ez nem titkos mint a te drz-d !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!/
Azaz!
XR400 nagyon komoly masina! Frankó léghűtéses csoda!
Sztem kifejezetten kár hogy leálltak a gyártásával. Kis fejlesztés itt-ott és a mai mezőnybe is frankón megállná a helyét! (így is de úgy főleg)
még sajnos nincs huskym !
pedig már beleszerettem csak a haverommal kettőt vennék és még a meglévő 4 motort vagy legalább kettőt el kéne hozzá passzolni mert csak úgy tudjuk megvenni de ahogy sikerül rögtön hozzák két zsír új lovat boltba és ülünk rá és szétbasszuk őket!
Mondom Wudu veled az a baj,hogy drz n kívül semilyen más motorral nem mentél még.
Egyszer kipróbálnál más motort is és rájönnél h a drz jó motor,de van nála sokkal jobb is!
ha lábtartón álltam akkor 6 ban is föl lehetet cibálni simán, ha normálisan ültem az ülésben akkor már nem, max kellett vmi kurvanagy bukkanó hozzá. de mondjuk erre rájátszott az 55 kilos versenysulyom is.
a rokon nagyon dr-z n gondolkodott aaddig amig ki nem probálta a 450 te huskyt és lehet h ojat vesz vagy 510-est.... zoozee: neked megvan már a huskyd?
Eszem faszom megáll!
Nem vagyok itt egy délután és már két suttyó szabolcsi éget itt minket kedves Szaszili kollegával és az összes RENDES szabolcsi motorossal egyetemben.Nem tudom ezek hol hagyták az eszüket.Amúgy meg ha ez a pufó gyerek mégegyszer elkezdeni minden alap nélkül osztani mások rokonait akkor szólok a moderátornak h tiltsa ki a forumról,mert csak a fórum színvonalát rontja,ahelyett h csendbe maradna és tanulna azoktól akinek van valami fogalma hogy mi is az a motorbicikli......
Ezzel nem azt mondom, hogy ez egy zárt közösség, mert segitünk itt össznépien mindenkinek, csak cserébe adja a megfelelő hangnemet hozzá!
jol van nemtutatm sry
de a huskyd még 6-ig ban komoly gázzal feladta az elajét? wow az fasza lehet(ett)...a
amugyvan a haveromnak vor 503 3 sebos....
delehet h az ujabbak már több
vélemény:?
ha figyelmesebben megnézed aprób hiányosságok vannak a jeadó fedélnél
na mi van az rx-el? leltárilag megvannak az alkatrészek?
kishapsi------ez az emailom:::: nodtheking@hotmail.com
kéne 1-2 jofajta aprilia bontó Tel száma+neve,mert sikeresen elhagytam a jobb hátsó idomom... +kéne 1feszszabályzó is max. 15000ért sürgösen!!!!!!!!aki tud egyböl szoljon(AMugy 1991es RX röl van szó SIX DAYS REPLICA,ROTAX123as)
kösz
A 650-es Pegaso is 5-gangos. Persze az is túra. Nemtom, hogy ez így jogos és pontos megfogalmazás e, mert a kis 250-es RMX is 5-gangos. Bár tény, hogy nem egy brutál erős kihegyezett motor az se...
Na mind1, nem ezt akartam. Hanem ezt:
"az fc 4 gang, az már más tészta hogy előszeretetel teszik bele a 5,6 gangot is"
Ez hogyan kivitelezhető?
már próbáltam drz-t és wr-t is....mindkettő jó..igaz a drz lustább jóval
próbálj már ki valami mást is biztos meg fogsz lepődni! gyere ide mehetsz egyet a cr-rel biztos bekapatja veled a szivacsot a kormányon!! de ez se a legerősebb motor/58LE/ de ötbe70- 80-nal megyek betonon és mindenféle ugrabugrálás nélkül simán gázra felveszi az elejét !/meg tudom mutatni esetleg ez nem titkos mint a te drz-d !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!/
XR400 nagyon komoly masina! Frankó léghűtéses csoda!
Sztem kifejezetten kár hogy leálltak a gyártásával. Kis fejlesztés itt-ott és a mai mezőnybe is frankón megállná a helyét! (így is de úgy főleg)
pedig már beleszerettem csak a haverommal kettőt vennék és még a meglévő 4 motort vagy legalább kettőt el kéne hozzá passzolni mert csak úgy tudjuk megvenni de ahogy sikerül rögtön hozzák két zsír új lovat boltba és ülünk rá és szétbasszuk őket!
sziasztok
wuk rajtad csak sirni tudok olyan hülye vagy
és akkor a tuning cső, meg az 55 lo az hogyan lett rajta??
hülye
de enyémet még soha nem szerelték soha
mit értünk gyors alatt?
megint értelmes korrekt egész válasz attál wukk
ahogy megszoktuk.
Egyszer kipróbálnál más motort is és rájönnél h a drz jó motor,de van nála sokkal jobb is!
gratulálok, én is igy látom a helyzetet, azért is osztottam le a pufit.
Nem vagyok itt egy délután és már két suttyó szabolcsi éget itt minket kedves Szaszili kollegával és az összes RENDES szabolcsi motorossal egyetemben.Nem tudom ezek hol hagyták az eszüket.Amúgy meg ha ez a pufó gyerek mégegyszer elkezdeni minden alap nélkül osztani mások rokonait akkor szólok a moderátornak h tiltsa ki a forumról,mert csak a fórum színvonalát rontja,ahelyett h csendbe maradna és tanulna azoktól akinek van valami fogalma hogy mi is az a motorbicikli......
Ezzel nem azt mondom, hogy ez egy zárt közösség, mert segitünk itt össznépien mindenkinek, csak cserébe adja a megfelelő hangnemet hozzá!
de a huskyd még 6-ig ban komoly gázzal feladta az elajét? wow az fasza lehet(ett)...a
amugyvan a haveromnak vor 503 3 sebos....
delehet h az ujabbak már több