na akkor majd kiderül hogy megyek tökidegen pályán.... még nem voltam csolnokon.... de magamat ismerve nem lesznek nagy problémák... bátorség van... csak nehogy elszámítsam magam
nekem addiga meg már szám is lesz a hátamon
a héten eldől hogy mi lesz...
jövöhéten meg megyek megcsináltatni
ja amugy jövöre lehet hogy A ban megyek ha jól sikerül az évem...
edző is mondta hogy simán mehetnék A ban...
másik edző meg mondta hogy első 5ben simán végezhetek B ben ha midnenhol ottvagyok és ha ennél rosszabbul nem megyek ahogy most
kurva annyát...lenne már április 8 reggel 5!!!!
már kelnék fel öltöznék és jönne értem a busz...
és már szarrá izgulnám magam a rajtig....
előző nap este tuti hogy nemtudok majd aludni....ez egészen biztos ahogy magamat ismerem
lekanyarodunk... de nem én vezetek ne aggódj vagy mégis szólok nagyfaternak hogy az ő kocsijával jöjjünk... abba ha kicsit erülködünk összerakunk még1 mocit odafele.... mozgó szervíz az az autó
Én nem lepődök meg.Csak neked lesz egy kicsit ciki hogy te vagy csak kint egyedül.
Apropó erről jut eszembe hogy tavaly egy Nyíregyházi srác egy héttel hamarább jött a versenyre.Reggel 6kor hívott hogy -mi van?elmarad a veseny?-Meg hívatkozott valami ismerősére hogy az mondta neki hogy most van.Szegény gyereket nem nagyon palizta be valami barom.Jó lehetett 2-kor kelni hogy ideérjen a semmire.De legalább edzett egy jót..
De kitartó volt,mert a következő hétvégén is eljött.
nem azon amit ti épitettetek hanem amin az ob van megy lyenek
nyáregyháza stb..
?
iszonyat hogy megy
ati előtte robogózott...tök jól küldi ahoz képest hogy csak most ül crosson kb 10edszer
a héten eldől hogy mi lesz...
jövöhéten meg megyek megcsináltatni
ja amugy jövöre lehet hogy A ban megyek ha jól sikerül az évem...
edző is mondta hogy simán mehetnék A ban...
másik edző meg mondta hogy első 5ben simán végezhetek B ben ha midnenhol ottvagyok és ha ennél rosszabbul nem megyek ahogy most
már kelnék fel öltöznék és jönne értem a busz...
és már szarrá izgulnám magam a rajtig....
előző nap este tuti hogy nemtudok majd aludni....ez egészen biztos ahogy magamat ismerem
na jó ne szorakozunk valaki benéz és megjegyzi a faszságot....
szal 17. e kedd
ok ???
Apropó erről jut eszembe hogy tavaly egy Nyíregyházi srác egy héttel hamarább jött a versenyre.Reggel 6kor hívott hogy -mi van?elmarad a veseny?-Meg hívatkozott valami ismerősére hogy az mondta neki hogy most van.Szegény gyereket nem nagyon palizta be valami barom.Jó lehetett 2-kor kelni hogy ideérjen a semmire.De legalább edzett egy jót..
De kitartó volt,mert a következő hétvégén is eljött.