hétvégén majdnem volt egy bukfencem vele
3asba jöttem ki kanyarból...de szinte majdnem 0ra le kell lassítani mert éles meg szűk..stb..
kis kuplung nyélgáz..és majdnem kiszaladt alólam..meg is álltam elszivni 5 szál cigit
bár ilyane friss dugós 250 essel még nem mentem .... csak olyannal amibe már vót üzemóra...
tudod az utat... mert a 10 es útig okés mert bnőm csobánkán lakik... de utánna má térkép kell
Üzenetszórásos alháló?: egyetlen kommunikációs csatorna van amelyen az összes szg osztozik, az elküldött üzenetet mindenki veszi, az elküldött üziket, csomagokat minden gép veszi, az üzenet csomagokra van darabolva. A valódi címzettet a csomagon belül a címmező jelöli ki.. A gép a csomag vételekor ellenőri a címmezőt, ha másnak szól nem veszi figyelembe. Minden gép külön címezhető meg. Csoportcímzés. Van műholdas,gyűrűrendszerű,sínrendszerű.
mi afasznak kellett nekem ebbe a suliba menni.... most tömhetem az agyam ilyenekkel
3asba jöttem ki kanyarból...de szinte majdnem 0ra le kell lassítani mert éles meg szűk..stb..
kis kuplung nyélgáz..és majdnem kiszaladt alólam..meg is álltam elszivni 5 szál cigit
tudod az utat... mert a 10 es útig okés mert bnőm csobánkán lakik... de utánna má térkép kell
már én is félek tőle bazze
te pilla súlyod alatt....lobognál a motoron mint egy zászló a motoron
jobbkézzel meg agázt húzom
mi afasznak kellett nekem ebbe a suliba menni.... most tömhetem az agyam ilyenekkel
akkor te se parázz rx el..
szerintem