Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az igazi sportember így reagálja le a veszélyes dolgokat
én meg fejen állva levágott kézekkel meg lábakkal
Addigra talán meglesz a mocim, és akkor nektek annyi! Mindenkit szénné alázok! Csukott szemmel, háttal ülve a motoron.
nézz meg egy térképet, ha a 10esen mentek szinte nem lehet eltévedni.....
hétvégén majdnem volt egy bukfencem vele
3asba jöttem ki kanyarból...de szinte majdnem 0ra le kell lassítani mert éles meg szűk..stb..
kis kuplung nyélgáz..és majdnem kiszaladt alólam..meg is álltam elszivni 5 szál cigit
bár ilyane friss dugós 250 essel még nem mentem .... csak olyannal amibe már vót üzemóra...
tudod az utat... mert a 10 es útig okés mert bnőm csobánkán lakik... de utánna má térkép kell
le van szarva.... 75 kg sztem átlagos.... megülném
meghalnál vele
már én is félek tőle bazze
te pilla súlyod alatt....lobognál a motoron mint egy zászló a motoron
t lemaradt
én meg addig mecsinálom a cr gyújtását.... ha nem sikerül majd ellopom faiss ét
fakkkkkkkkkkk
Lehet,hogy én is kinézek ,ha addígra szerzek gumát hátra ...
akkor nem is kell hely neked..... vagy a mocit felrakjuk és húzod 2 kézzel
felülök yz re..a bal kezemmel meg húzom magam után
jobbkézzel meg agázt húzom
jah én meg fentről bíztatom...
Szép estét srácok ...eladták a csizmit amit kinéztem magamnak...
legfeljebb belecsúszok egy lájtós 140es tempóba és akkor 10 perc alatt ott vagyok
Üzenetszórásos alháló?: egyetlen kommunikációs csatorna van amelyen az összes szg osztozik, az elküldött üzenetet mindenki veszi, az elküldött üziket, csomagokat minden gép veszi, az üzenet csomagokra van darabolva. A valódi címzettet a csomagon belül a címmező jelöli ki.. A gép a csomag vételekor ellenőri a címmezőt, ha másnak szól nem veszi figyelembe. Minden gép külön címezhető meg. Csoportcímzés. Van műholdas,gyűrűrendszerű,sínrendszerű.

mi afasznak kellett nekem ebbe a suliba menni.... most tömhetem az agyam ilyenekkel
Faisst majd huzza az utánfutot nem kell kocsi!
csabán be tudsz menni tinnye felé.....
ha én nem fostan pilisszentkeresztről hazajönni yz vel lyukas háccsó gumival 10esen...
akkor te se parázz rx el..
szerintem
attól függ mivel
simán
17? addigra nem lesz még jogsi....parás kimenni addig a 10esen?