morgen!
a tv-hol tart a lostnál ehhez képest?? és lehet már tudni lostból valamit , hogy kik eszik az embereket? meg az ufók előjöttek már ...stb.??? mi lesz velük ............meg mikor lesz már végre vége?
Faisst haverjának van egy KX 125 je (95-96os),amit hamarba el akar adni, mert összetörte a kocsiját.
200lepedő az ára, és Ádi meg én érdeklődnénk felőle.
Nagyjából ennyi a lényeg.
xlzx!
Te nézed a szökést? tényleg létezik az ,hogy egyik haveromnak megvan az egész 2évad, és a 3ik évad 14része? mert ezt mondta. Én meg örülök, hogy még a második széria 16ik részénél járok
Ádi akkor a motor ha kell neked az elsőbbség a tied, mert az illem így diktálja.
Ha neked kell, akkor bizniszeld meg.
Ha nem jönne össze neked, akkor én is megkuksiznám, hátha összejönne.
Ádi, egy olyan buherabuzerátort nem tudsz szerezni amivel a saját képeinket tolhatnánk fel sorozatba? hogy ne kelljen nyomkodni a hsz. gombot meg berakosgatni a képet hanem kiválasztani egy mappát ahol a képek vannak, és tolja magátol a képeket! az elvileg nem tilos nem?
gerle! nagyon le vagy maradva, azért inditottuk be annak idején a buherátort, hogy utolérjük őket. most viszont kicsit pihen a project, mert törlik a hozzászólásainkat sajnos. de ami késik nem múlik
De valahogy nem is köt le.
Nah lassan én is pattanok dolgozni.,
auf Wiedersehen !
a tv-hol tart a lostnál ehhez képest?? és lehet már tudni lostból valamit , hogy kik eszik az embereket? meg az ufók előjöttek már ...stb.??? mi lesz velük ............meg mikor lesz már végre vége?
Ha igen mit mondott?
200lepedő az ára, és Ádi meg én érdeklődnénk felőle.
Nagyjából ennyi a lényeg.
Te nézed a szökést? tényleg létezik az ,hogy egyik haveromnak megvan az egész 2évad, és a 3ik évad 14része? mert ezt mondta. Én meg örülök, hogy még a második széria 16ik részénél járok
Ha neked kell, akkor bizniszeld meg.
Ha nem jönne össze neked, akkor én is megkuksiznám, hátha összejönne.