Igazából idő függvénye,de én szeretném ha összejönne március 24-re vagy március 31-re.Mindenképp a hivatalos versenyszezon kezdete előtt.Majd aktualizálom a terveket és időben értesítek minden motorozásra vágyó ridert.
4. Hangolt K körű Meissner osz: a tápfesz bekapcsolása után Rb n keresztül a B adott potenciálba kerül amely a Mpont ot 0ból M’ be viszi. Ehhez tartozó Ic változás a K köri tekercsben indukált U et kelt amely kölcsönös indukció által áttranszformálódik az áttételnek megfelelően a B köri tekercsbe ami a B-C ort tölti
mindenféleképpen gyertek le
örülnék nektek...csomó haver jönne pilisről meg nyáregyházáról szurkolni
gyertek ti is..fórumról...lesz vagy 100fős táborom..aztán a szabadedzésen elesek..és szevasz
amugy nyáregyháza lesz az első verseny a szezonban 4.08
Szasztok.Ádi,szavadon foglak,és ha nem jelensz meg a nyílt napon,csomót kötök a kipudra.Ezt nyugodtan veheted fenyegetésnek
Látom szépen éleződik a nézetkülömbség a Slickes sráccal.
persze városban nem fáradsz el, de végig az ülésből kiüldögélni meg állandóan plexi mögé bujni meg fel, lehet h nevetséges elmondva, de 2-3 óra pályázás után átalszom az egész napot... de tök más a 2 felesleges hasonlítgatni
Hát én nemszálok bele a vitába de azért szerintem egy crossgéphez kurva nagy kondi kell.Nekem volt egy gsx 600 suzuki de azért nemlehet öszehasonlitani egy 125cmm honda cr-hez például.
nemnagyon kentem a témát...
majd jelentkezem..megyek haverhoz a kawás ruháimért..pulcsi poló papucs...raktárból..szinte ingyéé
örülnék nektek...csomó haver jönne pilisről meg nyáregyházáról szurkolni
gyertek ti is..fórumról...lesz vagy 100fős táborom..aztán a szabadedzésen elesek..és szevasz
amugy nyáregyháza lesz az első verseny a szezonban 4.08
Látom szépen éleződik a nézetkülömbség a Slickes sráccal.
bp-től végig a 4esen..
40perc kocsival kb 60km
ezt is csak nagyfaternak köszönhetem
lassan 1 éve van crossgépem...és ebből fél évet rossz volt