Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ez egyértelmü nagyon is érthetö .Mi a faszság ez
Én megyek
Igazából idő függvénye,de én szeretném ha összejönne március 24-re vagy március 31-re.Mindenképp a hivatalos versenyszezon kezdete előtt.Majd aktualizálom a terveket és időben értesítek minden motorozásra vágyó ridert.
húú én ma mosz-fet eket meg földelt bázisú vmiket tanultam suliba
nemnagyon kentem a témát...
megaz zanyááád... ez lemaradt
4. Hangolt K körű Meissner osz: a tápfesz bekapcsolása után Rb n keresztül a B adott potenciálba kerül amely a Mpont ot 0ból M’ be viszi. Ehhez tartozó Ic változás a K köri tekercsben indukált U et kelt amely kölcsönös indukció által áttranszformálódik az áttételnek megfelelően a B köri tekercsbe ami a B-C ort tölti
Baba lesz!!!!Remélem minnél többen mennénk csolnokra!!!!!
na most ellépek egy kicsit
majd jelentkezem..megyek haverhoz a kawás ruháimért..pulcsi poló papucs...raktárból..szinte ingyéé
Helló Szecsu!!!!!!!Nyíltnap kb mikor leszz?
csak finoman... addigra azt is lecserélem hgs re mint a rezót
mindenféleképpen gyertek le
örülnék nektek...csomó haver jönne pilisről meg nyáregyházáról szurkolni
gyertek ti is..fórumról...lesz vagy 100fős táborom..aztán a szabadedzésen elesek..és szevasz
amugy nyáregyháza lesz az első verseny a szezonban 4.08
nálunk ebből elég fél óra... ha nem vagy kondiba 1 kör után meghaltál...
Szasztok.Ádi,szavadon foglak,és ha nem jelensz meg a nyílt napon,csomót kötök a kipudra.Ezt nyugodtan veheted fenyegetésnek
Látom szépen éleződik a nézetkülömbség a Slickes sráccal.
Jössz????Ok mer én is lehet!!!
Na Akkó oda is megyünk neked szurkolni....
persze városban nem fáradsz el, de végig az ülésből kiüldögélni meg állandóan plexi mögé bujni meg fel, lehet h nevetséges elmondva, de 2-3 óra pályázás után átalszom az egész napot... de tök más a 2 felesleges hasonlítgatni
Na igy legalább van téma és nölnek a hozászolások
ezt alátámaszthatom... az 1000 hez sem...
nyáregyháza ott van haveromék melett..pilismelett
bp-től végig a 4esen..
40perc kocsival kb 60km
hoppá akkor vmikor lesz tavasszal hogy 11 éve mocizom
ezt is csak nagyfaternak köszönhetem
Hát én nemszálok bele a vitába de azért szerintem egy crossgéphez kurva nagy kondi kell.Nekem volt egy gsx 600 suzuki de azért nemlehet öszehasonlitani egy 125cmm honda cr-hez például.
a seggem tuti elfárad
én meg kb 4,5 éve motorozom..
lassan 1 éve van crossgépem...és ebből fél évet rossz volt
na a nagy crossos azt még én is tudom h bp alatt 30-40 km:) meg azt is h occsó
googlemaps.... már megnéztem de most nem jut eszembe... persze szecsu ékhoz megyek csolnokra ha lesz nyíltnap