Segítséget szeretnék kérni moci vásárlásban. Amit szeretnék venni az egy 250-350 cm3 közötti endúró az mindegy hogy kettő vagy négyütemű. Amit kinéztem az most egy Kawasaki Kdx 250, 93-as az ára 280ezer. Mi a véleménytek róla, vagy esetleg más márkába hasonló?
amiről utána lehet vitatkozni pl Zoozee kedvéért: A régi Husykhoz kiváló az alkatrész ellátás!
Vagy KTM=kájne 1000 méter...(napersze nem ilyen szép fonetikusan )
szerintem ha csili vili lesz akkoreltom passzolni annyiért...ha nem..akkor betolom a kereskedésbe..
de már igy is kb 470be van a gép..még dobok rá idomokat...500is lesz...igy is bukok rajta mint a picsa
Az ioncselt viz ugyanaz mintha itthon felforralnék egy edényben vizet?mármint az összetételre gondolok.meg a felforralt vizet is lehet tolteni a hütőbe?persze csak ha már ki van hűlve?
Segítséget szeretnék kérni moci vásárlásban. Amit szeretnék venni az egy 250-350 cm3 közötti endúró az mindegy hogy kettő vagy négyütemű. Amit kinéztem az most egy Kawasaki Kdx 250, 93-as az ára 280ezer. Mi a véleménytek róla, vagy esetleg más márkába hasonló?
Válaszotokat előre is köszi!!
Vagy KTM=kájne 1000 méter...(napersze nem ilyen szép fonetikusan
de már igy is kb 470be van a gép..még dobok rá idomokat...500is lesz...igy is bukok rajta mint a picsa
de mondjuk azt hogy ő wukk reinkarnációja
látom irtatok este megint szépen, de azért mégse annyit mint multkor!
ki irja ezeket az értelmes hozzászólásokat??