Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

necces lesz... 400 k az sztem sok... de ha kifogsz egy balekot és szépen kiglancolod akkor el fogják vinni...
vagy akereskedésbe otthagyom a faszba...de ez attől függ mennyiért vennék be
hmm..hááát...
lehet hogy régi...de megpróbálom 4kilóba eladni...
mondjuk sokan vannak akik nem érenek a mocikhoz de visznek eghy hozzáértőt
jaja mindenképpen. mennyiért adod el?? ha eladod
erre gondoltam én is
és még digit kmilóméter óra is van rajtuk
Mx Time 2007/01-02:
Akárcsak a Hondánál ,úgy a Suzukinál is külön importőr forgalmazza a terepmotorokat Olaszországban.
A Valentin Racingnál sem elégednek meg azonban a puszta kereskedéssel, hanem a Suzuki foghíjas modellpalettáját saját készítésű mosellekkel pótolják ki. Elsősorban a 4-ütemű Rm-z és a 2-ütemű-Rm krosszmotorokat alakítják át endúrónak vagy supermotónak. Az átalakításhoz Acerbis lámpás fejidomot ,kézvédőket és hátsó lámpákat használnak. A kipufogódobon a 4-üteműeken Leo Vince márkájura cserélik, hogy a zajkibocsáltás ne lépje át az előírt határt.A Valenti Racingnál átépített endúrók vásárlói választhatnak, hogy hátulra 18-as vagy 19-es átmérőjű kereket kérnek.
25-30körül van a set
mindenféleképpen veszek rá hozs jobb árat kapjak érte...
a sok lámának csak a külseje számít...és véletlenül most kapnak hozzá egy durva blokkot is..
photoshoppal is lehet
mennyi lesz az idomszett??? mert én 6k ból átfestek akármit.... bár tudom neked nem jó a festés mert te lekoptatod
de ha veszel rmz-t akkor nemérdemes megcsináltatni
sőt asszem van is valami honlapjuk/a hogyan fessük át az anyánkat is akár.hu/ onnan is le lehet szedni a progit.......kicsit macerás állítólag de bele lehet tanulni .............ott vannak okosságok ezzel kapcsolatban
Hy!!Adee csinálta enyémet is!!
csak olyanal kell csinálni akinek nem remeg a keze
láttam már olyan yz-t...az csúnya volt...
full kék lesz..
35ből megvan
azt hiszem GIMP-el csinálják az átszinezést
sztem kék fehér legyen a seggén a 2 idom az legyen fehér meg a rjatszámtábla elöl
hát ja. az gényolás phozoshoppal.... més eljárással lehet átszínezni... én is tudok olyat ill anno megmutatták...d e lusta vagyok
hály!
endy jó a discolady vagy discoboy tipusú rádióerősítőd a garázsban retro szegénykém vigyázz rá mert lassan pénzt fog érni
Ja ja de azért fasza lenne ilyen szinel nem?Fasza matrica szet és már király is.Kérdés megéri e.
nem lett olyan szép mint csanakié...biztás az övét másik srác csinálta
Kicsit fasza nem?Bocs faisst de nekem nagyon tetszik
rmz450 enduró már elég régóta van
csak persze nem magyarországon hanem olaszban
üdv!
jelentem haza értem...
tegnap már sikerült lemenni a lépcsőn, így meg tudtam nézni hogy mi van a motorral....szrencsére semmi vészes kormány nem ment el, és érdekes mód a festék nem a hajlékony részen pattogot le vagyis szerencsére az nem pattog, hanem gondolom megbaszta egy kő és a ful merev részen jött le egy adag....
mind1 egész jól megúsztuk
hétvégére egybe lesz a térdem is, legalábbis én úgy döntöttem