Szeva.Az XR még meg van,csak az én kis rendes feleségem megdobott a félretett pénzünkből.Ígyhát meg bírtam szerezni a CR-t.De mihelyt eladom az enduróm,vissza kell tennem a petákot a perselybe. Házra gyűjtjük.
Olyan hogy "L" nincs .Az "I"(internacional)nemzetközit jelenti és a magyar bajnokik mellett feljogosít a magasabbQualitású külföldi versenyeken való részvételre.(persze csak ha előre leadod a nevezésed)
Az "N" (national)Nemzetit jelent.Ez a típusú licenc feljogosít a hazai bajnokságban való versenyzésre,valamint más szakágak(pl.EC,Salak,Gyorsasági,Triál)tömegsport rendezvényein való részvételre.
Ez azért érdekes számodra mert Cross "N" licenceddel,elvileg mehetsz az Enduro Cross versenyeken is.De az a biztos ha a MAMS-nál rákérdeztek.Ugyanis minden évben keveredés van ezekből,hogy ki-hol-milyen licencet fogad el.(Mármint a szakágak).
bazz nem lesz ford ranger ...fater megnézte őket...és mind1ik szét van hajtva...mind1..lesz másik vonohorgos ford...legalább egyik kocsinkon lesz vonohorog
kishapsi az elveszett ember ...mi van veled ....
Lényeg hogy megvan!
itt az msn em: daren89@freemail.hu megköszönném ha felvennél
Az "N" (national)Nemzetit jelent.Ez a típusú licenc feljogosít a hazai bajnokságban való versenyzésre,valamint más szakágak(pl.EC,Salak,Gyorsasági,Triál)tömegsport rendezvényein való részvételre.
Ez azért érdekes számodra mert Cross "N" licenceddel,elvileg mehetsz az Enduro Cross versenyeken is.De az a biztos ha a MAMS-nál rákérdeztek.Ugyanis minden évben keveredés van ezekből,hogy ki-hol-milyen licencet fogad el.(Mármint a szakágak).
emberek
2 honap nettelenség utánn viszanéztem, hogy mi a ferde fasz van erre