Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

mindjárt barátok közt
szecsu te meg úgy sietsz mintha gyereket mennél fürdetni
sziasztok ....
kishapsi az elveszett ember ...mi van veled ....
Na húzok.Szasztok.
9351
ismerős helyzet, csak nem feleség hanem szülő
Lényeg hogy megvan!
Szeva.Az XR még meg van,csak az én kis rendes feleségem megdobott a félretett pénzünkből.Ígyhát meg bírtam szerezni a CR-t.De mihelyt eladom az enduróm,vissza kell tennem a petákot a perselybe. Házra gyűjtjük.
Bocs I akartam írni
szasz kishapsi!! tudsz nekem gyújtás ügyben segíteni??
itt az msn em: daren89@freemail.hu megköszönném ha felvennél
ja igaz leg rosszab hivogatni havert jojon nem?
Olyan hogy "L" nincs .Az "I"(internacional)nemzetközit jelenti és a magyar bajnokik mellett feljogosít a magasabbQualitású külföldi versenyeken való részvételre.(persze csak ha előre leadod a nevezésed)
Az "N" (national)Nemzetit jelent.Ez a típusú licenc feljogosít a hazai bajnokságban való versenyzésre,valamint más szakágak(pl.EC,Salak,Gyorsasági,Triál)tömegsport rendezvényein való részvételre.
Ez azért érdekes számodra mert Cross "N" licenceddel,elvileg mehetsz az Enduro Cross versenyeken is.De az a biztos ha a MAMS-nál rákérdeztek.Ugyanis minden évben keveredés van ezekből,hogy ki-hol-milyen licencet fogad el.(Mármint a szakágak).
fakkk. kösz laci... majd holnap megnézem... addigra lenyugszok... meg most mindne bajom van uhogy inkább nem állok neki
alap
jaja..az hasznos dolog..mert nem vagy rászorulva másra
Lehet fater kocsiján lessz nekünk is!!
azért jó lett volta terepjáron szállítani a crossgépet...
bazz nem lesz ford ranger ...fater megnézte őket...és mind1ik szét van hajtva...mind1..lesz másik vonohorgos ford...legalább egyik kocsinkon lesz vonohorog
dicsak, rég láttunk itt még a Zsemberynél vagy?
Szecsu, az XR-t sikerült eladni? vagy már rég, csak én vagyok lemaradva
már megvan
És a "85 L az a európa+ nagyobb bajnokságok?
dejó nekik hogy inyen óócsóóóó
ALOHA
emberek
2 honap nettelenség utánn viszanéztem, hogy mi a ferde fasz van erre
szep estet mindenkinek
Hy!!!Köcc de a fontosabbja már megvan csinálva!!