Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

feltéve ha utolérsz
MAJD elrejtem a ramirez kormányom a zsebembe és menet közben fejbeverlek vele párszor
Pfffffff!!!!Azé mer van egy 125 ös Apriliád ne hidd hogy nagy gyerek vagy baszod!!!!
na kik?

én megmondom soha a büdös életemben nem ültem crossmotoron és nem is igazán tervezem:)
navégre KÖSZ CSANAKI
höhö..majd lelőlek az rmz kipuffal
na megjött az ügyeletes kakaóivó is? vége a napközinek?
jól van már itt sem vagyok. további javazást. azt hittem itt egyeseket zavar h szétbasszák a topicotokat de nem. igazából engem sem csak az h nevetséges h ezzel legyen valaki elfoglalva, és nem bírtam ki szó nélkül. de mind1. szép estét, meg ügyködést
motort is adok adok... 95 ös kx megfelel
OLVASS VISSZA és nézd meg kik kértek erre utánna oltogassál...
attól még hogy 19 éves vagyok azt hiszed nem tok jól menni a crosspályán.... sztem többször ültem crossmotoron mint te.... a hétvégén már odvertem a atagot szal lehet jelentkezni.... faisstal nem állok ki mert ő már öreg róka.... vele majd egy év múlva és a tét max 1 láda sör lesz
Estét srácok
Na te nem Endurocrossos vagy úgy tom !!Akkor meg lécci ne gyere észt osztani ide!!Thx
persze majd at rs-sel ugrálok:D
crosspályára gondoltam
1 év mulva még próbb leszek
és miért itt próbálod ki ha? töltögessél fórummotorokat és játszál azon. vagy csináld számtech fórumokon ahol kiröhögnek a javaddal együtt. kimenni a pályára? bírót is hozzak vagy mi? ember gondolkozzál már hány éves vagy és tolod ezt a lazítós szöveget h gyere ki lerendezni. röhely...
veled nem. te pró bb vagy mint én... majd 1 év múlva
ádi én megyek
ha zavar akkor minek reagálsz rá...te is tudhattad hogy csak vita lesz belőle...
nyertes viszi a másik motorját....
sztem pakold össze az agyadat és huzz a topicból... okoskám....alkoss hasonlót javaban és akkor nem szólok... vagy gyere ki a pályára hétvégén és lerendezzük....
hülye fasz...
ja. csak a haverod. de mondom leszarom, csak nevetségesen infantilis...
de nagyon összeszartam most magam, abba is hagyom jó? én kérek elnézést. nem csak a hajadat hanem az agyadat is elaludtam. jó játékot.
látom nem fogtad fel hogy nem én csinálom...
nemérdekel ki az... olyat leverek hogy mekfekszik