na megjött az ügyeletes kakaóivó is? vége a napközinek?
jól van már itt sem vagyok. további javazást. azt hittem itt egyeseket zavar h szétbasszák a topicotokat de nem. igazából engem sem csak az h nevetséges h ezzel legyen valaki elfoglalva, és nem bírtam ki szó nélkül. de mind1. szép estét, meg ügyködést
OLVASS VISSZA és nézd meg kik kértek erre utánna oltogassál...
attól még hogy 19 éves vagyok azt hiszed nem tok jól menni a crosspályán.... sztem többször ültem crossmotoron mint te.... a hétvégén már odvertem a atagot szal lehet jelentkezni.... faisstal nem állok ki mert ő már öreg róka.... vele majd egy év múlva és a tét max 1 láda sör lesz
és miért itt próbálod ki ha? töltögessél fórummotorokat és játszál azon. vagy csináld számtech fórumokon ahol kiröhögnek a javaddal együtt. kimenni a pályára? bírót is hozzak vagy mi? ember gondolkozzál már hány éves vagy és tolod ezt a lazítós szöveget h gyere ki lerendezni. röhely...
sztem pakold össze az agyadat és huzz a topicból... okoskám....alkoss hasonlót javaban és akkor nem szólok... vagy gyere ki a pályára hétvégén és lerendezzük....
én megmondom soha a büdös életemben nem ültem crossmotoron és nem is igazán tervezem:)
jól van már itt sem vagyok. további javazást. azt hittem itt egyeseket zavar h szétbasszák a topicotokat de nem. igazából engem sem csak az h nevetséges h ezzel legyen valaki elfoglalva, és nem bírtam ki szó nélkül. de mind1. szép estét, meg ügyködést
attól még hogy 19 éves vagyok azt hiszed nem tok jól menni a crosspályán.... sztem többször ültem crossmotoron mint te.... a hétvégén már odvertem a atagot szal lehet jelentkezni.... faisstal nem állok ki mert ő már öreg róka.... vele majd egy év múlva és a tét max 1 láda sör lesz