Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Kiállitásra
ezt hogy érted?
hétvégén motorozni vagy hétvégén a motorkiállistása?
Hétvégén mentek ti is nem?
semmi ugyanugy hasznalom, csak nem teljesen ugyanazokra a célokra mint régen, majd :D arra ott lesz cross // képeken : haverral turáztunk
jaja..kapok jegyeket ugyhogy szerintem kinézek..
xt vel milesz
Ez fasza.....50Jr ezen ültem én is.....Faisst te jössz idén?
jo hát annyiba jo lenne hogy a szerelőt nem kellene fizetnem :) :D
Csanaki voltam......
de tudom , tisztában vagyok az xt képességeivel, ezért akarok egy crosst eladom dt-m és jön helyette a cross...
bratyóm motorkiállításon...idióta fasz
na léptem jo8
Standarnak igaza van . a cross más tészta mint egy xt... xt az picsa egy ilynehez képest.. bár az xt is meg lehet csinálni erősre.... csak le kell cserélni a kipuffrendszert és határozottan jobban megy
Szatyina Géza asszem. a tarjáni bontós sráctól...
nem is azt mondtam, hanem hogy most vett egy uj motort pár hónapja, és most akar mégegyet
de hol és kitől vetted a trafót??
persze ebből 45 volt a munkadíj... amit én is meg tudtam volna lazán csinálni,, de a barátom ragaszkodott a szerelőhöz... nesze neked 72 vol a végösszeg
szal 270 ért vettük és most 350 be van az eddigi összköltség benzin meg olaaj nélkül
én 270 ért vettük.... most kb 350 be van
De a cr 25 + Xt 25 azért nem 1 tészta!!
hát figy amikor megvettük élbőr szar lett, mert letört az 1. lánckerék, felújítottuk teljesen... bár a blokkal nem volt smmi gond az hibátlan vot csak a tömítéseket cseréltük... és azóta meg.. most a gyújtótrafó lett zárlatos (pech) de az holnap jön.. de nagyon jó ki gép... és tartós... sokat bír... heti 1x minimum hajtom így télen... d hosszabbak a nappalok már uhogy asszem az üzemórák is hosszabbak lesznek
bazz most vetél xt125 öt
ádám, neked a cr meddig birja szerviz nélkül? milyen rendszerességgel hajtod? mert tavasszal mindenképpen akarok venni egy 125öst, csak jo lenne tudni h meddig nem kell benyulni a belső zsebbe