Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

regggelt"
Jó reggelt mindenkinek
Valaki keresett dt-hez használt akármilyen motort. VARGA KRISZTIÁN
megye/város:
KUNHEGYES
telefon:
06703122035
mo bil:
06703122035
Neki biztos van!
Ehhez mit is mondhatnánk.....Markó az ISTEN,hogy egy kategóriájában xarral végigverte a mezőnyt!
(félreértések végett én is DRZ-t szereznék venni)
(de komolyan!)
Hát igen... ehez nincs mit hozzáfűzni
ja meg fikáztok a suzuki és egyébb márkák közt nem közeli de valahol ismerősöm MARKÓ ISTVÁN biztos valakinek mond ez a név valamit Ő a legszorosabb kategóriban bár 1 osztályban nincs ilyen magyar bajnok lett 2004.-ben suzuki drz 400 enduro és endurocrossban és nem azért mert mindig indult!!most 2006.-évben szintén Ő lett abszolut magyar bajnok enduro és endurocrossban egy rm 250-es motorral!!hmmm!!!ja jön a kawa klx 450 r és remélem a suzuki drz450 enduro vagy rmz 450 enduro változata!!!!csak ennyi!!!
naaa miii vannn!2 év motorozás.ennyi van bennem meg 3 liter sör +4 leo.ja baján végeztem építőmérnőkként!!!na akkor!én így tudom tök magamtól tök amatörként!!!!ja 30 évesen!!
Ennyire kihajtottátok magatokat????
Csak a szintentartás végett. Kinek van otthon hegesztőpisztolya, oxgén, meg acetilénpalackos. Ki kéne égetni a kipufogómat.
Nem volt postás errefele, nem tom jó e a cim!
De nem tom mit akarsz küldeni, írd le mailben milyen cimra küldted és elmondom,hogy jó e vagy nem.
Nah de most lépek, mert a jó kis bulinak nézünk ma elébe!
Konicsua!
ui.:Hja és sok sok ilyen napot, mert fél óra olvasás után még csak a 1346ig jutottam !
lehet, hogy ma hamarabb lelépek mert álmosodok elfelé
tegnap theoval kitaláltuk hogy odapattintunk a hsz-nak aztán beindult mindenki...és haladunk szépen
szia faisst

evenx felétek nem jár a postás ? már akartam kérdezni nem vitt neked semmit ?? küldtem neked valamit ...ezekszerint csicska ez a posta .... de elküldöm megint
Zoozee!
9840 a különbség!!!!
én meg olvashatok vissza, mert lemaradtam mint a borravaló!
ja amugy már tudom hogy ki nyeri a stárok a jégen szar műsort...
eltiplizek aludni
szevaaaaaaaaaaaaaaaaa
Laza arc....
ezt emgtudnán csinálni?
én is csináltattam!!Rakj be a virtual tuning fórumba róla 1 képet azt max 1 nap és meg csinálják!!
Van benne valami....
csanaki
megtod igy csinálni a motoromat kékre???????????
kiváncsi vagyok hogy néz ugy ki
na itt jobb a fox jel