Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

szerintetek feláll egylánctalpra??
9851
kipróbálnék egy ilyet...
hmm.....
én még azért feldobom a maradék 2000 képemet
régen voltam arra
fingom sincs már hogy merre van
de azért most felpörögtünk kicsit ....jók a képek ...néha csinálhatnánk ilyet ...enyhén offolhatunk is olyankor
azért tényleg annyira nem fontos erőltetni ......mikor simán is agyonverjük őket
tényleg faisst hol van az a szakasz ? tudod?
nemtom..léehet nem mert kockáztatni...
monnyuk oltás lett volna ha emiatt kitörlik a fórumot
kipróbálnám én is ...biztos frankó lehet
az előny mértéke
wazz el kellett mennem 1 órára és mire visszajötem még egy órát visszaolvasgathattam..... de fogy az előny tényleg mi lett a "nagy ugrással" ?
Kár, pedig érdekelne hogy miből is van egy ilyen deszka, hogy lehet házilag kivitelezni
Írták hogy pilisben van lezárt 1km-s szakasz, van ott több is és hoszabb is, mondjuk állapot is nagyon változó , de ha vannak autók attól csak izgalmasabb
ez miez?
ja nem működik mert letörölték....nemtom miért...
9860
Most fáradt vagyok elolvasni, meg a "srácok" honlapja se mükszik, majd holnap
És a cc ugye nem tartozik bele?
Mert elég gyakran előfordult már velem hogy majdnem ottmaradtam az erdőben , és ha mégse ott halnék meg ha elesek akkor a számlától fogok amit kapok
hova akarsz utána járni?
Majd holnap rendesen utánnajárok ennek, engem nagyon érdekel ez a dolog
Mégsem „extrém” a motorsport.
Karácsony előtt az Elnök arról adott tájékoztatást (dec.21.-i cikkünk) hogy a motorsportot az extrém sportok kategóriába szeretnék besorolni, ami igen hátrányos következményekkel járna.

A felvetés ötletgazdája nem a sport területének felelős államtitkársága, hanem az Egészségügyi Minisztérium. Szükséges differenciálni a sportokat ilyen szempontból, de az elnök határozott álláspontaja az volt, hogy a motorsport nem tartozhat az extrém kategóriába.
A tájékoztató kitért arra, hogy a Parlamentben is többen így gondolják, akik egyéb sportágakban tevékenykednek. Konszenzusra jutottak, hogy ez a gondolat nem támogatandó, hiszen ez nem felel meg a valóságnak és a gyakorlatnak. Az Elnök mostani, alábbi leveléből megtudhatjuk, a veszélyes helyzet elmult:

- Karácsony előtt küldött levelemben tájékoztattam Önöket, hogy az Egészségügyi Minisztérium irányából kezdeményezés indult meg és ennek megfelelően a motorsportot is az extrém sportok kategóriába szerették volna besorolni.
A ránk nézve negatív hatásokat sikerült elfojtani és ennek köszönhetően a törvényi szabályozás a motorsportot nem sorolta ide.
A 319/2006. Korm. Rendelet szerint -amely a kötelező egészségbiztosítás ellátásairól szóló 1997. évi LXXXIII. törvény végrehajtásáról szóló 217/1997. (XII. 1.) Korm. rendelet módosítása - a motorsport egyik szakága sem tartozik a kiemelten veszélyes (extrém) sportok közé.

Jelen levelemmel a médiumokban megjelent tájékoztatások során felmerült esetleges félreértéseket kívántam tisztázni és kívánok egy sikeres új versenyévadot minden tagunknak.
Sportbaráti üdvözlettel,
gondolom ja
de szerintem töbször kimegyek...zsoltnak kint lesz standja..aztán szerintem vele vogok mókázni