Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hali Spy veretünk?
én is meek by
hu bazz bocsi azt hittem nekem irsz
nya léptem jó8....by
áll 17 éves srácé de egy másik srác megveszi töle ráadja a tt r 600 at aztán ugy hozná e nekem azt a kis szöcskét ...hm .. max 20 at fizetnék rá..sztetek jojárnék??
ráparancsolni!
Stan kösze ...majd kereslek holnap
ne intézkedj kérlek ne kurjuk el a bizniszt
"7éves gyereknek lett véve csak nem mer ráülni" ahhoz képes elég sáros vagy apuci veretett vele és miért cserélnék a te 125cr-edre? az nem lesz nagy a 7éves pulyának avgy lehetb az is apucinak kell
Asszongy:7 éves gyereknek lett véve de nem mer ráülni
van ott egy ismerősöm,ha honlap rámszolsz itt fórumon,akkor emgkérdem tőle
www.hasznaltauto.hu/kereso1.au...

sztem ha szöré szört ehozza ide eléb áment adok rá
Valaki lakik Szegeden v ismerős arra felé?Mert 7végén lehet h előfordulok arra és hát érdekelne mit érdemes ott megnézni, party-k milyenek?
hát azt látom h jol elvoltatok...
Na Spy mos má elég legyen le lehet kattani rólam végleg
mutas képet
Elissa köszi de a dicséret inkább a készítőket illetve a többi résztvevőt illeti én csak meghívott voltam erre a mókázásra de jól éreztük magunkat naon
de nem is ugy gondoltam hogy te csapassál vele hanem eladni,többet ér az mint a tied
nem is konzultálj gerrével,neki ugy is kell egy 80as lehet elcseréli a ktm-re
Jó hülye vóna ha elcserélné
hm nem szöré szört.. változnak percröl percre az infok..amugy öskün lakik.. kéne rá fizetni..de nekem nem kell játékszer
gerre-jó kis vidi grat
Ja, múltkor teszteltétek a kesztyűket. Ott van az enyém a képen, jobb képet most nem találtam róla. Valaki tudja hogy milyen? (Én mindig elfelejtem) Na mindegy, erről beszéltem, ha érdekel valakit.
1értelmü szerintem igen
áá embörök egy srác egy 2005 s évj -u sztem k3 vagy k4 es rm 85 st akar ecseréni a husky mra..

sztetek megéri? szöré szört?