Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Azért az az MSN nem lenne rosz gerre .Igaz SPY.
ja értem...
Moziba néztem!! Nekem megvan dvd-n de kézikamerával lett felvéve de egyszerűen nézhetetlen annyira szar a minősége! Amúgy 5* ahogy az első két rész is
akkor jo film? nem tudod nekem kölcsön adni? vasárnap is megyek mocizni aztán visszavinném
Én pont a pia miatt szoktam kiszáradni
Ecsém tennap megnéztema fűrész hármat!! Ezekből a forgatókönyvírokból qrva brutáli gyilkosok válnának ha eccer bediliznének.....
nem fox kiszáradni pia nélkül?
Ok 10! Ha vátozás lenne rádcsörgök!! Ja ez a mai Péntek rendellenes számomra:Nem iszok!
oksa....és akkor mikor? 10ko?
Ott a szölődombnál Bandiék megett! Azt te is tudod hol van meg közel is van meg nincs is aszfalt!
szeva tesóóóó
na mijapálya??????
gyere msn re
nyugi viszek nem csinálok olyan hibákat miint multkor
na az zsir.....és balkányban hol találkozzunk? és mikor? 10ora?
Én ketten is benne vagyok!! Innen max2X annyi mint Mihálydi az meg kutyafasz!!! Olajat meg pénzt azé hozzál
Üdv újra Kornél! Te végül megvetted az SX-et?
Spy, jajajajajajajajajajajajajajajajajajaja! (remélem ezt beosztod egy hónapra...)
jooooooo de nem is azé kérdeztem!
és ha nem debrecenbe mennénk akkor mihálydi avgy hova???ja és ha nem jön senki akkor megyünk 2en nem?
Mondom 40 perc!!
nah koma hova vagy?(gerre)
Üdv újra!!!!
viszont neked is
értzsd jol akkor inkább ugy mondom h nem rendelkezem annyi tudással
hosszab vag rövidebb határba az ut oda?
Ki itt a profi????? Itt mindenki lelkes amateur!!!
csákó,köszöntünk ujra itt a forumon
hátna sok kérdésem van
40perc hm...töbre számitotam de mivel még nem vok profi ugyhog én nem is tudok anynival tépni mint te/ti ezért lesz szerintem egy ora is.. bizony bizony már megint hiányom van szerda ota.az is elég jo zuzatás volt
Sziasztok vissza tertem ,jo volt a hajozas de azok a japan turista csoport nem jott ell igy vege lett hajos melonak igen hamar de itt vagyok es elmelkedem es boldog uj evet mindenkinek sok motorozast teli tankal serules mentesen