Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nah vannak még képek! ha az elsőt jol megnézed látthatod hogy áaskodott, klnben az egy kibaszott nagy lejtő csak hát egy kép nem adja vissza a valóságot....
Szép estét srácok ...most végeztem a kreatív alkotásommal...végre
Kb. mennyi a vége egy 250-es 4t-s KTM-nek.
Tudom,hogy sok mindentől függ de ha pl gyári és 2000-nél nem idősebb!
illetve ezen az emelkedőn nem mert ez nem volt olyan húzós nem tom miért fater mindig rámszólt
jah az a trükköm sztem csak azért mert mikor felértem emelkedőn mindig ágaskodott azt kitámasztottam
Ez egy trükk
Ez a saját technikája
Gyobaliiii, miért logatod a lábad az emelkedőn?
Na mivan vazze?
Kihalt a fórum ?
emelkedőn miért logatod a lábad?
opc egy picit elbasztam nah szal tom h a szerelés ratyi de ez volt az első ccrossozásom és majd most akarok beujitani egy komolyabb szerkóval
Szasz mindenkinek
voltam de képek nem naon lettek mer csak telo volt, de rakok fel 1-2-t
Na csá!Mi a stex?
semmi kül, Honda hogy van?
aszem én nem
Mi zu??
Kihaltatok
Nqa mivan vazze kihalatatok????
Ktm-ben gondolkodok!!! Köszi az infót!! Valakinek van 450 exc je akkor adja nekem ingyér ok!?
Előre vagy hátra??????
Egyébként meg meg kell számoni, én úgy hallottam
A KTM ben van vagyok100 de a crf ben biztos nem teszel kárt mivel fogaskerékszivattyús és a szívócsöve hátrafelé hajtott és kb a váltóház feléig belóg.Így mindíg beleér az oljba.A yaminál dereng hogy hasonló módon van megoldva de ha kiskökény első és hátsó kerekezéseit bírja szerintem téged is kiszolgálna.
GYOBALI voltál crossozni képek????
nemtudnátok megmondani hogy most mekkora fogaskerék van a gépben, ha előző tulaj már rakott bele eggyel nagyobbat(rx50)Ú
thx