Thx srácok! Holnap még 1 kisbusz is belekerül a képbe!! Isteneem mé nem születtem Skandináviááááába....Havat akarok de sajna elolvadt meg lesózták hogy huzzák meg a pisztolyt...
akkor inkább itt! szigethalomra van áttéve a buli, és nem vihet a csaj senkit, szal nem tok menni, úgyhogy akkor lehet hogy hozátok mek, azaz zoliékhoz az gáz lenne?
Na gyerekek ma kinyomtam 20 lityó benzint a tankból a qu adbol Erre vártam má másfél hónapja Nyomtam olyan kereszteket... ahhh!!! De van vidóm is!! Spy:Elmentem Bökönyig meg vissza müuton full hó vazze nagyon fasza volt vegyél vazze szögesgumit oszt nyomjuk
az már van h kimegyek motorozni, megyek már vagy 10 perce de még mindig qurva hideg , és akkor elkezd a motor szaggatottan járni és nem húz....leállok vele várok kb 5 percet és elindulok ugy megy mintha semmi baja nem lenne...pls segitsetek...lehet az az oka hogy esetleg túlvan szivatva vagy a gyertya szaraxik??
monnyuk egy ltr400 jó is lenne
az már van h kimegyek motorozni, megyek már vagy 10 perce de még mindig qurva hideg , és akkor elkezd a motor szaggatottan járni és nem húz....leállok vele várok kb 5 percet és elindulok ugy megy mintha semmi baja nem lenne...pls segitsetek...lehet az az oka hogy esetleg túlvan szivatva vagy a gyertya szaraxik??
thx