Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Gyúrma!mi a baja az msnednek?nekem azt mutatja be vagy jelentkezve, de visszadobálja az üzeneteket
szolj mert megveszem a dögöt is majd én életet lehelek bele... csak kár h szinte elnyűhetetlen blokkja van... vagy mien
Ez a Medve alattam fog kimulni
de jó ám add nekem azt a grizzly t adok helyettte.... hát őő 1 husky t egy jogot meg kapsz rá ő 400 ezret
Thx srácok! Holnap még 1 kisbusz is belekerül a képbe!! Isteneem mé nem születtem Skandináviááááába....Havat akarok de sajna elolvadt meg lesózták hogy huzzák meg a pisztolyt...
felvettelek 1 másik címemmel msnre ott dumáljunk...
akkor inkább itt! szigethalomra van áttéve a buli, és nem vihet a csaj senkit, szal nem tok menni, úgyhogy akkor lehet hogy hozátok mek, azaz zoliékhoz az gáz lenne?
de bazz nemjó az msnem,nem enged be írjá mélt v wiw....
gyere msn re Gyuri! bazz nagyon szerveznek úgyhogy......nah beszélnünk kelll
Gerre fullos avidi,ment az 5
zsír lett a film!! csináljatok még ha tudtok!
fákjú nekem is kell quad
monnyuk egy ltr400 jó is lenne
eladtam ja 10 ért vitte el a fószer vettem is gyorsan egy TLD mezt lapozz hátrébb nézd meg
Ja és nem volt egybefüggő 20 méter amit egyenesen tettem meg
Na gyerekek ma kinyomtam 20 lityó benzint a tankból a qu adbol Erre vártam má másfél hónapja Nyomtam olyan kereszteket... ahhh!!! De van vidóm is!! Spy:Elmentem Bökönyig meg vissza müuton full hó vazze nagyon fasza volt vegyél vazze szögesgumit oszt nyomjuk
sziasztok!

az már van h kimegyek motorozni, megyek már vagy 10 perce de még mindig qurva hideg , és akkor elkezd a motor szaggatottan járni és nem húz....leállok vele várok kb 5 percet és elindulok ugy megy mintha semmi baja nem lenne...pls segitsetek...lehet az az oka hogy esetleg túlvan szivatva vagy a gyertya szaraxik??

thx
eladtad a bilit?
már megint álmodozol
nem exct szedem szét hanem a pénztárcád te buzi kálon van 1 bontó van nekik 10 pár telójuk rxbe
az tök zsír ár! azthittem hogy 30 ból nemjön ki, de grat h találtál! nem kell szétszedned exc et (nemmintha hagytam vna:) )
folyik a kurva anyját 10ért van becsúszó,szal nem olyan vészes...
jó lett a gátlód,vagy folyik?
vki kezdjen vmit az msnemmel mert ez így nem jó h nem tok belépni
vegyél egy 2t 125 öst...monnyuk egy aluvázas cr-t...vagy egy yz-t
vegyél egy 2t gasgast,vagy ktmet