Csávesz megúszta, ő lapjára esett és fennmaratt. De a gépe, mint a lassított felvétel, 4-5 méteres pattanásokkal közelített a völgy felé. Oszt minden földetéréskor letört valami róla. Lenn meg kiflire görbült a fán. Akkor ment vele másoccor a csávó, kissé fátyolos lett a tekintete.
nem azt mondtam,hogy nem tudnék szoritani neki a garázsba helyet de hogy pénzt nem adnék azért hogy a garázsomban is áljon egy az biztos,csak ha tényleg telelenne a zsebem,inkább egy fullos kis moci
csakhogy egy moci nem szaltozik meg bukfencel le ugy egy falrol mint egy quad...meg ha jobb esetben nem is törik le semi,rádesik egy 250kg gépmonstrum igen kellemetlen lehet
tévecc spy...quaddal ugyan ugy mentem át a huplis szarokon mint motorral
hátradőltem és gáz...2 keréken
muanyagok meg kb annyira törnek mint a crossgépen
Hát, fijugg, erre mifelénk esett má kvados hanyatt a siratón felfelé. A gépe visszahullott, közben szarrá törött, lent meg telibe csapott egy fát. Utána befért egy kispolszki csomagtartóba, tejjesen tk lett. Szóval csak óvatosan a "mindenható" kvaddal. A több kerék a tudást nem pótolja
a trx-el?
jo nem azzal van a baj hogy nem megy fel egy falon de ha pl vissza hupansz?akkor nagy esély van rá,hogy kezdheted számolgatni az uj müanyagokat a quadra,mocit lebaszod sozt csá,meg hepehupás uton is mocival végig keréken quaddal meg billeg összevisza mert hol csak 1kerék éri a földet
mondjuk én csak akkor vennék quadot ha annyira tele lennék zsével,de ha csak egy motorra lesz pénzem akkor egy értelmü,hogy mocit veszek nekem a quad nem jön be,sokkal gyorsabban és fürgébben lehet mocival haladni szerintem
250esre alapból nem üldtem fel mert az pici vót
400assal mentem...de az nem volt az igazi...
450..nageci...az kurvakemény volt...ugy küldte jobra balra apicsáját mint állat...
dehát majdnem 60 pacis...
nincs is arról szó hogy pótolná..ugyanis,quadhoz nagyobb tudás kell mint 2kerékhez..legalább is szerintem
hátradőltem és gáz...2 keréken
muanyagok meg kb annyira törnek mint a crossgépen
jo nem azzal van a baj hogy nem megy fel egy falon de ha pl vissza hupansz?akkor nagy esély van rá,hogy kezdheted számolgatni az uj müanyagokat a quadra,mocit lebaszod sozt csá,meg hepehupás uton is mocival végig keréken quaddal meg billeg összevisza mert hol csak 1kerék éri a földet
bárhol felmegy
400assal mentem...de az nem volt az igazi...
450..nageci...az kurvakemény volt...ugy küldte jobra balra apicsáját mint állat...
dehát majdnem 60 pacis...