Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hát igen
mért ne?alapból szerinted a külfödröl+innenonnan behozott konténeres moccok mienek?
szerintem ha 5millával szaladgál valaki az utcán az ha elhaggya meg is érdemli...
Van most egy haverom most akar venni mocit csak lopottban gondolkozik
Ha elhagysz valamit az a te bajod, jobban kéne rá vigyázni.
Hát nekem hála az égnek van egy jó mocim és nem sovárgok egy jobbért nagyon
én megvettem volna mostis...úgyiscsak terepen használod...legfejjebb lekaparod az alvázszámot meg stb...ha meg jönnek a rendőrök a fék hejett a gázt húzod
Hát lehet hogy megúsznám tényleg majd ha idősebb leszek és kinálják és nem lesz túl sok lovém veszek lehet decsak lehet
de gondolj bele,hogy egy 70éves öreg nénié aki egész életében ezt a pénzt sporolta
nem muszáj azt használnod,eladnám egyböl és biztos nem fillérekért amennyiért én vetem mer tugy bizti feltünö lenen hanem a piaci ár alatt 100ezerrel tuti elvinnék
Ja a pénzt elraknám simán én is
de szeritnem nem sok esély van rá hogy megtalálják,azon ne muljon kölesz rá egy pár ezret hogy optikailag véletlenül se hasonlitson az eredeti gépre és már nem is foglalkoznak vele,minden exc450-et ami abba az évjáratba tzartozik nem fognak átvizsgálni
A pénzt azt simá elrakom, persze elötte megnézetem hogy hamis-e.
A motort meg hiába mondod hogy megvennéd, ha mégis kitudódik akkor lehet hogy rendesen megbasznak, szerintem nem lri meg, jobb a tiszta.
Ha elkapna a rendőr véletlenűl lehet hogy kitudódna és elkoboznák lehet hogy feljelentenének és még a többi
Én nem gondolkodnék rajta túl sokat
én biztos nem foglalkoznék ezzel sajnálom kész de attol nekem nem lezs jobb a lelkiismeretem h nem vettem meg....találnál 5miliot kp-ban egy reklám szatyorban,bevinnéd a rendörségre mert sajnálod aki elhagyta?
ja hát én is sajnálnám,de öszintén kit izgatna,hogy a gazdája kajtat a motor után,amikor 500ért lehetne egy több mitn egy millios motorom ha nem én akkor megveszi más de azt már soha a büdös életben nem látja
Én nem veszek lopottat akitől lopták azt sajnálom meg van egy ismerős akitől három éve loptak és még most is nyögi a részleteket
én hoztam volna egyböl
-34=3-4 darab -
jah csak ha 2000feletti akarsz akkro már több mani kell a zsebbe,,,az exc300 kurvára tetszik csak alig látok belöle a neten -34 db-ot
Loptt volt a gép
Tudom havernak is az van 99 es de szerintem kiforottabb egy 2002 es felett
akkor inkább már 525 exc
a f@szt egy évest 500ért? mi baja volt? miért nem hoztad