én megvettem volna mostis...úgyiscsak terepen használod...legfejjebb lekaparod az alvázszámot meg stb...ha meg jönnek a rendőrök a fék hejett a gázt húzod
nem muszáj azt használnod,eladnám egyböl és biztos nem fillérekért amennyiért én vetem mer tugy bizti feltünö lenen hanem a piaci ár alatt 100ezerrel tuti elvinnék
de szeritnem nem sok esély van rá hogy megtalálják,azon ne muljon kölesz rá egy pár ezret hogy optikailag véletlenül se hasonlitson az eredeti gépre és már nem is foglalkoznak vele,minden exc450-et ami abba az évjáratba tzartozik nem fognak átvizsgálni
A pénzt azt simá elrakom, persze elötte megnézetem hogy hamis-e.
A motort meg hiába mondod hogy megvennéd, ha mégis kitudódik akkor lehet hogy rendesen megbasznak, szerintem nem lri meg, jobb a tiszta.
én biztos nem foglalkoznék ezzel sajnálom kész de attol nekem nem lezs jobb a lelkiismeretem h nem vettem meg....találnál 5miliot kp-ban egy reklám szatyorban,bevinnéd a rendörségre mert sajnálod aki elhagyta?
ja hát én is sajnálnám,de öszintén kit izgatna,hogy a gazdája kajtat a motor után,amikor 500ért lehetne egy több mitn egy millios motorom ha nem én akkor megveszi más de azt már soha a büdös életben nem látja
A motort meg hiába mondod hogy megvennéd, ha mégis kitudódik akkor lehet hogy rendesen megbasznak, szerintem nem lri meg, jobb a tiszta.