Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok!

Nincs véletlenül "elfekvőben" valakinek eladó kuplungszerkezet (Monsterbe való és száraz)?
astrx Szívből szoltál! Joenavran furcsán nagy a fotóid között a szerelgetős képek aránya........
Még annyit a márka védelméért:
A Ducati régebben valóban szenvedett az elektromos alkatrészeinek problémáitól. Ezt szokták annak betudni, hogy a rezonancia szétrázott bizonyos alkatrészeket, ezt nem tudom. Viszont az utóbbi közel egy évtizedben legyártott gépek, főleg elmúlt 4-5 év modelljei az általam olvasott, hallott - korábban japán motort is fenntartó - tulajok elmondásai alapján egyértelműen kijelenthetem, hogy Ducati tulajként nincs okom a megbízhatatlanság miatt aggódni. Semmivel nem lennék nyugodtabb, ha a Dukit Japánban gyártanák.
Motor+lovasa eggyéválik a Duki nyergében, ezt mi sokan érezzük, leírni nem lehet. Ez a ducatisták közös tulajdonsága, és tudom, hogy nem minden motoros érzi ezt, mert valakinek a precizitás, valakinek pusztán a V2 tudata, valakinek a boxer karaktere, valakinek a sor4 visítása, valakinek a másfél méter magasan álló chopper kormány jön be.
Nekem, és talán mondhatom hogy sokunknak annyira sokat jelent a Ducati gyártotta bringák élménye, hogy ha tényleg megbízhatatlanok lennének, akkor is sokan csak ilyet vennénk mégegyszer és még mégegyszer...
De szerencsére a bazi nagy élményt nem szokta keresztbe húzni gyakrabban műszaki probléma, mint a japánból eredő bringán nyelező lovasokét. Asszem ezt immár bátran kijelenthetjük. Aki meg nem tud vigyázni a Ducatijára, vagy használtan veszi és zsákbamacskaként (sajnos rengeteg ilyen példa van), azt nem vehetjük figyelembe. Én használtan vettem az én szörnyem, az előző tulaj - tudomásom szerint - szintén szívvel-lélekkel ápolta, gondozta, én is igyexem minden tőlem telhetőt megtenni, hogy jó kondiban legyen, és a jelek szerint ha gondozom ahogy kell, sokáig társam lehet a legnagyobb 'eszetlenségben' is. Régebben én is aggódtam, mert lehúzzák a Ducatit, amerre járok, de ez ma már, és jó pár éve, nem kérdéses, aki ilyet akar venni: NO PARA!
Köszönöm a korrekt választ !

túrailag pedig megigértem, hogy jelzek és meg is fogom tenni természetesen !

széles utat és olcsó benzint mindenkinek
Na igen, valóban követhetetlen az itt beküldött írások özöne. Nehéz követni, hogy ki kinek, mire válaszolt, miért, miért úgy. Felesleges hócihő ez az egész, aláírom (mint ügyeletes ). Nincs értelme az egész vitának, mert már rég a semmiről megy a vita. Amint felbukik az első, motortípust vagy márkát érő leszólás, mindig elszabadulnak az indulatok. Ebben a topicban alapesetben olyan arcok írogatnak 99%-ban, akik Duki fanok, és ez így is van rendjén, Ducati-Klub: ezt a márkát csókolgatjuk otthon.
Sztedzs, sztem nem akart téged ok nélkül bántani senki, csak valóban félreérthető vagy olykor.
Magamnak annyi konklúziót levontam ebből a jópár oldalnyi írásból, hogy 'konkurens' márkának a rajongó táborában NAGYON óvatosan kell fogalmaznom, ha olyan helyre tévednék.

Én a magam részéről benne is lennék egy túrában, majd szólj kérlek a www.ducatiklub.hu fórumán, ha lesz vmi...! Ha tudok, csatlakozom. Köszi!

Szép napot, rövid telet!
az msn cimem fenn van az adatlapomon, barmikro felvehetsz, nem ez ellen agallok.
de nemakarok szorosabb kotottseget? hat a direkt ducatiklub ducatiklub.hu nem eleg szoros?
Ok fiú. Elfogadom, \"meggyőztél\" . Ez a baj veletek, hogy ha beszélgetek A-val akkor jön B és piszkosul megsértődik (A-nem ) , majd C úgy érzi, hogy segíteni kell és Ő is beáll a csaptba mert ez kívánja a haza. Aztán kérdezek valamit B től de D válaszol rá miközben D ordenálé stílusban elmondja a véleményét de az nem gáz mert ZS nek haverja. Kicsit belefáradtam és unom is már a témát. Ezért is nehéz befejezni mert én valakivel beszélgetek de egy másik mindig újra megtalál most pont te akihez egyébként ezidáig, vagy ma te vagy ügyeletes a fórumon ? Szintén egyik jeles elvtársatok okított ki, hogy hány éves is lehetek ha válaszolni merek egy 35 évesnek ( mint az ovodában egyébként ) ,mert ezek szerint itt van rangsor meg rangidős tiszti beosztás is. De akkor kérdezem most én , tényleg kell veled dumcsiznom aki alig most kezdett neki a nagy életnek és nem egy korcsoportba tartozunk ?
Félre ne érts ,szivesen beszélgetek veled mert te kultúráltan fogalmazol ,de jó lenne ha az általatok fontosnak tartott szabályrendszert önmagatokra is ráhúznátok , nem csak vizetprédikálok érzésem lenne. Vagy van mindig pánikhelyzetben B terv ?
Tőlem nyugodtan mondhatnál olyan vicceket yamaha mt vagy bármilyen ügyben mint a dezmoszendvicsi , ezen nincs min megsértődni, mint ahogyan rovarírtós barátunk által közölt summás \"egy ez fos\" megjegyzés. Nem tereltünk együtt juhokat, igy gyakorlatilag teljesen indifferens mit mond , nem mértékadó. Amikor a közlekedésben nap nap után ordítozik mindenki a családját szidva ( nem mz agusztázik ) akkor esténként zen buddhista környezetben próbáljátok kiheverni a sérelmeket ? Nyilván nem . Akkor most mi ez a hiperszenzitivitás ?
De ez az egész nagy érzékenységi füst amit magatok köré gerjesztetek hihetőbb lenne, ha ti magatok lépnétek fel saját társaitokkal szemben akik átlépik azt a határt ami már titeket is sértene. Nálunk tilos a kommunistázás , tilos ,de eszébe sem jut senkinek ez a jópofa alámfordulós duma főleg nem 5 év motoros múlttal, én azzal a lendülettel moderálokki ( akárkit ) ahogyan leír egy olyan mondatot melyben az van hogy a másik bringája fos, szar. Ha pedig valamit ír ami első megközelítésben bántó lehet akkor megkérdezem hogy jól értem e mielőtt harapok, de ahhoz sem kell még húsz ember segítségnek.
Ha sérteni akartam volna nem igy tettem volna ezt elhiheted. Először is beregeltem volna tök más néven, messze eltávolodva attól ami fontos. Aztán nem ezeket a szavakat használom amelyeket, mert megmondom egyenes mit gondolok, főleg úgy hogy olyan magas labdák repkedtek hogy külön önuralom kellett az eleresztésükhööz, végül én is hivom még két három tíz jó arcot, hogy gyertek fiúk bántanak a vörösök ..
Eszembe sem jutott, minek ?

Amúgy én tényleg szeretném lezárni ezt az ökörséget.
Ismételten, hogy lásd ( átok ) én képes vagyok átlépni az árnyékomat mert semmi rossz szándékom nincsen, ezúton szeretnék megkövetni minden olasz motort imádót. Gratulálok a választáshoz és sok sikert hozzá , sok sok millió km-t egészségben örömben.

uff én beszéltem

Addig viszont tragikomikus ez az egész, mint egy halom pereces csak fújjátok ugyan azt
Terminori!
És neked milyen motorod van?
Mert biztos nem te géped van az adatlapodon!

szia. kicsit a másik végletet mondod..én nem azt mondtam, hogy ez az oldal hülyeség és szüntessük meg.. de vegyük úgy hogy nem szóltam semmit.. mert látom nem akarsz szorosabb közösséget
tudod lehet én vagyok a sznob, de vanna ollyan esetleg "barátibb" beszélgetések amire fontos és gyors választ várok pl, és nem 1-2óra múlva vagy akár fél nap. no mind1 de lehet ezzel csak én vagyok 1edül és türelmetlen vagyok..
senki sem magyarazkodik. ha mar ideparasztkodtok a ducati forumra ugatni, akkor had vedjuk mar meg a markankat. bocs, hogy nem azzzal jon mindeki, hogy igazad van legyszi vegyetek emg a szar olasz fosomat, tudom hoyg szart sem er, ezert is veszek rogton egy géesikszert helyette.
es franko lesz, elmegyunk motorozni 20-an, 20 gixxer, es amikor leszallunk, es iszunk egy kavet, utana majd 40percig fogom keresni a motort, mert ugyanugy nez ki mind a 20 ember csodaszep olcso kurvamegbizhato vilaglegjobbja japan cucca.
micsoda szanalmasak avgyunk, csorog zorog, draga es szetesik, de ha 300an megyunk el motorozni, akkor sem nez ki 2 motor ugyanugy. mert van egyeniseguk...
Ilyesztő ez a görcsös,beteges,erőszakos megbízhatóság - feeling témát érintő, Ducati tulajok állandó magyarázkodása.................
szia.
ez az msn dolgo nem nukodik, mert soseincs mindeki egyszerre online, es nem amradnak meg a megbeszeltek. ezert hoztuk letre a kluboldalt hogy ott ezer fele forumba lehessen irogatni. esetleg nem gondoltad, hogy felteszed oda az elado cuccaidat, az aprohirdetesek koze? mar egy motor is elment onnan :):)

Néha beüt ide valaki, aztán van mit olvasni legalább...

Milyen volt az évzáró bulitok? K*rvára elmentem volna, de nagyon ki lett volna számítva az időm (az a 2-3 óra), úgy meg nem lehet igazán becsöppenni sehova, aztán csak a fogam szívtam volna, mert utána este meg mentem dolgozni...

De gurulunk még felétek, az biztos. Az első hosszabb utaim között biztos lesz egy felétek.
Tiszta, egyértelmű következtetések.
(Stafford: rakj be a mikróba még egy popcornt!)
Ne haragudj Sztedzs, de elejétől fogva Te fogalmazol félreérthetően, aztán a kiváltott reakciókat meg bambán reagálod, hogy \\\\\\\"deénnemmondtamsemmit\\\\\\\
", \\\\\\\"demosmérizétekvelem?\\\\\\\
"
Úgy begyújtottál ide, hogy már lassan a Ducati-Klubot át lehet keresztelni Anyázó topikká, mert tényleg mindenki ide jön, mintha a Mónika Showban lennénk. Se eleje se vége, de mindenki hülye, és senki sem kezdte.
Ki érti ezt?
Egyébként senkinek semmi joga, hogy elzavarjon innen bárkit is, max a fórum adminisztátora tehetne vmit. De hidd el, nem lenne kérdéses, hogy az utóbbi napok termése alapján Te lennél az első, akit ilyen esetben kipenderítenének innen. Csak Te nem veszed észre ezt.

\\\\\\\"Utolsó szó jogán\\\\\\\"
Ezt leírtad vagy ötször. Na, ennyire vagy egyértelmű.
\\\"dezmoszendvicsi\\\", \\\"MZagusta\\\" - Jajj de aranyos!
sztedzs [6099] január 10. 15:45 \\\"ha nem te akkor a vagy a gabcsi, moncsicsi vagy a\\\"
TPA \\\"csicsi\\\"-t fogalmazott, mégis csak nálad alakulhatott át
sztedzs [6108] január 10. 19:44: \"Nem én szólítottam meg senkit sem hiszen nem is ismerek senkit sem. Csicseri név úgy került ide, hogy én kitaláltam vagy hogy nekem mondták\" - Vágod már?
sztedzs [6081] január 10. 10:39: \\\"De ahogy beérsz a beach környékére meg a főutcára előkerülnek a tűzpiros motorok farmeros polós legényekkel és olyan hanggal mintha egy vödör csavart ráznának. De működik a dolog és én is megnézem mert szép motorok , szép a hangjuk.\\\"
Így is van: szépek, szép a hangjuk. Ennyi. Tényleg. Megvilágosodtam, le is cserélem a francba. Most már tudom, hogy el fog romlani, mert Duki, és mert nem japán... És nem is annyira megbízható, megintcsak mert nem japán.
- Mivel nem érzed az éleket a saját írásodban: a szárazkuplung hangját felénk ált. szeretik az emberek. Szoktunk mi is egymás közt poénkodni vele kapcsolatban mások előtt, de a vödör csavar hasonlat 'kívülálló' szájából kissé visszatetszően hangzik, ilyen kijelentés után sztem sok bicska kinyílt a zsebekben.
Tegyük fel, van egy bombázó csajod, hatalmas gyönyörű igazi mellei vannak, és én jövök és azt mondom első pillantásra, hogy Ejj, de fain picsa ez az Ica, és micsoda tejcsárdái vannak! Végülis elismertem hogy jó csajod van, és jók a mellei, nem? Na, kábé ebbe az irányba fogalmaztál néhányszor, csak enyhébben, de lényegében az ellenérzést kiváltottad. Még olyanokból is, akik nem is járnak ebbe a fórumba!
Általánosítasz, általánosítasz, általánosítasz.
Már ezzel a pár soroddal helyre raktad magad. Az elejétől próbálod kifejezni, mennyire értékeled a Ducatikat, de minden mondatodban érezni, hogy semmibe veszed ezt a márkát, és erőltetetten emlegeted, hogy azéjókezeeeeeeeeeeek, meeeeeeeeer...
\"sellin point\" - ezt inkább hagyjuk! Bizony, a motorjaink kereskedelmi úton kerülnek hozzánk, a gyártót meg kereskedelmi szempontok vezérlik, minden motornál vannak sellin point- ok, ezt talán ne firtassuk. Egyébként az emté milyen sellin pointokkal lett felruházva, azt tudod? (csak kérdés, a választ a topic témájára tekintettel az oda vonatkozó fórumban szívesen látják)
Egyébként senki nem kíváncsi a Ducatikról alkotott véleményedre, és senki máséra sem, ha csak ilyen anyázást tud szülni az írásaival. (És nem a fórumozókra kéne ráverni, hogy milyen beszélgetéseket engedünk itt meg, kiket engedünk be ide... Te is itt vagy. Téged sem lehet kirakni, pedig már mindenki unja ezt a vitát, hidd el.
Igen, valszeg egy parkolóban találkozni nem lett volna olyan gáz, mint itt. Attól függetlenül nem lehet veled rossz túrázni, hisz a motoron nem hallanám a hangodat, a pihenőknél meg súg a fülem, de többek közt ezt élvezem benne. Ez is biztos sellin point ;)

Nyelezz emtét, jó étvágyat, jó motorozást!
Sziasztok!

Lenne egy kérdésem: esetleg kinek van MSN címe? Nem lenne praktikus bejelölni ott is egymást? Csinálna mindenki (aki akar) egy Ducati-fórum csoportot... Szerintem praktikus lenne, és könnyebb/gyorsabb akár ott is megbeszélni a pillanatnyi témákat, gurulásokat, összejöveteleket.. (a kérdésért ne utájatok, főleg ha már volt felvetés )

eladó;

--- Ducati 848/1098 hátsó karbon kicsi sárvédő, műanyag alátéttel és rozsdamentes csavarral. új, UV álló, vákumtechnológiával készült...ára:22.000.- ft..
Ducati Monsterhez (nekem 695n voltak fent),
---karbon (eredeti) Ducati verseny performance fejidom. 69.000.- ft
---karbon hátsó sárvédő, 29.000.- ft
---karbon ülés alatti 2 oladal idom 20.000.- ft
+n
Neb@sssz
Mekkora oltás volt itt ! Sírva röhögtöm ,míg visszaolvastam. Látszik , h nincs motoros szezon, mert egyékbként ,akik most itt összekaptak a napokban, azok simán békésen elpalacsitázgatnának egymás mellet pl. Mátraházán a parkolóban az egymás motorját egetve.
Písz mucsácsók.
Mekkora ötlet!
Vödör csavar...
Már ledobta az agyam az ékszíjat ettől az időjárástól, nem is beszélve arról, hogy nem lehet motorozni jó ideje
De itt a megoldás! Veszek egy cinvödröt meg két marék 10-es anyacsavart, egy marék 10-es csavart, 1 marék 17-es anyacsavart, és
otthon,
a szobámban,
motorozhatok egész éven át!
Mit nekem időjárás!
Ja és bocs, hogy vasárnap itthon ülök a gép előtt.
Na barátom ezt jól megmondtad. A Ducati-klub topicban közölted, hogy lefoglalóztál egy yamahát gratulálok.
Egyébként egyszerűbb lett volna ha ezt a kérdést teszed el itt: "Vegyek egy Ducatit álmaim motorja helyett? Kár volt előadnod magad mint ha bárki véleménye számítana.
Bocsi
Szerintem kicsit sok a szabadidőd, ha ráérsz arra, hogy a duki fórumot sasolgatsd naphosszat, és baromságokat írogass csak azért, mert élvezed, hogy másokat ócsárolsz. És képzeld, ma biztos nem voltam magamnál, amikor lefglaltam egy MT-t, nem is tudom, biztos kihagyott az agyam...

Ja nem szükséges válaszolnod, nyugodtan mehetsz aludni, mert kurvára nem érdekel a véleményed.

Na szép álmokat
Akkor most kérnénk meg a tisztelt egybegyűlteket, hogy a továbbiakban a Ducati témától eltérő témákat magánba vagy egyéb fórumba kéretik kitárgyalni. Kezdjük a jövő hetet egy kicsit békésebben!

Különben is, elfogyott a popcorn és a kóla!
Ezt meg ráadásul úgy írod mint ha már lenyomtál volna egy 50 000-es tesztet egy Mt01 nyergében.
Nyugodtan. A versenypályán kívül szart sem ér. Aláírom. Kényelmetlen. Túl erős. Minden baja van. De a versenypályán kurva jó. A Ducatit nem szidtam használhatóságilag. Az Mt01-et meg nem kell vezetnem. Akinek van szeme láthatja, hogy nem jó sehová. Ha valakinek tetszik vegye meg. Mikor elkezd húzni vége a fordulatszám tartománynak. Jó a fékje? Kell is a 270kg-hoz. Vegyél inkább valami komolyabb Monstert. A V2 filing ott is meg van és nem akkora mint egy kotróhajó.