Azt mondta az egyik yamahás csóka, hogy a Ducati olyan elmaradott müszaki színvonalat képvisel, mint a lapátkerekes gőzhajó (a H-D-nal és a BMW-vel együtt). A képen látszik is rajtam a rémület, nem? Esküszöm, nem szoktam utazni a tesztnapokra, de idén benevezek egy yamahásra, kíváncsi vagyok, mennyivel járnak előrébb! Persze, ha addig az enyém nem robban fel!
gajan, én ezt nem értem Azért szereted mert pénzt hoz? Tényleg nem értem!
Én akkor is szeretem a motorom ha nem hoz pénzt. Ez elmaradott és nem profitorientált gondolkodás, de én így gondolkodom
juhély, hétfő van és folytatódik.
engem megvertek/?/, ha azt mondom:van a mühelyemben-k5gixxer full carbon, -lebontva ,felujitásra várva monster900,- régen kész,/ de tárolom, mert rommá volt törve /a kinai robogó, ill. -aprilia rs250, ami spojlerre vár.
és mindet szeretem, mert pénzt hoz, de pároslábbal rugnám ki az illető motorok gazdáit, ha ezt nállam csinálnák....
Érdekes és mulatságos volt a Ducati fórumon arról olvasni ,hogy egy más márkájú motor menyire jó vagy nem jó.Gratulálok az itt vitatkozó embereknek akik az elmúlt napokban fenemód jól elszórakoztattak
Igazából az Üllői úton a Fradi pályán, Fradi-UTE meccs alatt nem állok be a fradi táborba és bőszen kajabálom: Hajrá lilák! Zöld sasok zuhanjatok!
Ja ha megütnek, hm nem csodálkozom
2009 júniusában horvátországi 4 napos / strandolós ,lightos , lazítós / túrát szervezünk, akinek van kedve , jelentkezzen az info@varioauto.hu emaicímen.
Megjelent a fórumban RG barátunk, aki állítása szerint végigjárta az országot, inkább kevesebb, mint több sikerrel kipróbált (megnézett) egymásnak stílusban, színben ellentmondó Ducatikat. (Kedvenc kereskedőm is kapott -szakmai, bizalmi- taslit, speciel itt kerültem én a képbe).
Nem értettük, de próbáltunk segíteni.
Majd egy-két nap múlva kiderült, hogy MT lesz vásárolva.
Na itt borult ki a bili.
Ez így komolytalan. Nem is kicsit.
És teljesen függetlenül a Ducatitól, Yamahától, bármilyen márkát behelyettesítve ez a történet szánalmas.
Lehet úgy kenyeret venni, hogy nem verekednek a pékek...
Képes lennél így elkótyavetyélni a monstert?