Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Drága Kedves Barátaim!

Mindenkinek Nagyon Boldog Új évet kívánok.
Remélem, még nem írtatok le teljesen.
Jövőre talán tudunk annyit menni együtt, amennyit idén szerettünk volna.
Én nem felejtettem el azt a sok apró, ámde boldog pillanatot, amit közösen motoron töltöttünk.
Köszönet nektek ezekért.
üdv.
tóthpeti.
Szia KbTibi!

Én 3 millióért vettem a 03-as 999s-et tavaly ilyenkor.
Ha a gép olyan szép és épp, mint a képen, akkor nosza.
üdv.
tóthpeti.
igen, az de a vázad olyan izé, hogy kétszer tettem be
Ó ember ez nagyon állat sejtettem ,hogy fura lesz így látni a gépet de azt nem lehet leírni,hogy most mit érzek. el sem tudom mondani mennyire várom,hogy újra lássam összerakva.
Nem tudja valaki hogy Gál Tamás foglalkozik-e még motorbehozatallal?
mit mondhatnék nagyon megnyugtattál a képet nézegetve egy cseppet sem aggodom ezek ténylek az én motorom alkatrészei?
váz-kerék? ugye a szinéről megismered?
ja zsolti!
nem is vesztek el a csavarok. meg van mind. 1 dobozba összeöntve
Helló mi!?
Viszont neked is és mindenkinek!
B.U.É.K.
Ciao
sziasztok mindenki!
holnapra/ 31-re/ mindenkinek kivánok jó szórakozást/ davidzs-nek jó mukát/, és jövőre szebb, jobb évet
Helló mi!?
Jól hangzik de neked kell döntened!
Kevés az infó!
Ciao
Nakedman!

Melyik gépre gondoltál a 3 közül?
Szia!
A XIII. kerület Viktor Hugó utcában van egy zár és kulcs szaküzlet, ott nekem már csináltak ducatihoz immos kulcsot, ha jól emlékszem 15000ft volt, és hibátlanul működött. Csak a gyári kulcs kell hozzá.
Üdv.
help help
Szia RG én is érdeklődtem e motor iránt csak telon kértem hogy megvannak e a szervízkönyvei de mivel említették hogy se papír semmi, ezért tárgytalan volt számomra a gép le is tettem a telefont egyböl! ezt igy kell csinálni feleslegesen ne utazgass!
Üdv Desmogabi!

Köszönöm a segítséget! Nekem sem volt a fickókkal semmi különösebb problémám. Végülis azt is mondhatták volna, hogy a motor zsír állapotban volt, mikor behozták. De elmondták,hogy bizony volt rajta mit csinálni. Ennek ellenére a gép egyben volt, bár én mindig kételkedve fogadom az ilyen "otthon rendberakjuk" dolgokat, különösen egy Ducati esetében
A láncleamortizálásról az a véleményem, hogy bizony meg lehet oldani 5 ezer kilóméter alatt, de akkor ott a blokkot sem kímélte az illető, ami szintén nem válik a gép előnyére. Másrészt ha nem gyanúsan kevés egy 2ésfél éves motorban a 7 ezer km,akkor mondjuk, hogy egy olyaqn emberé volt, akinek nincs sok ideje motorozni. Viszont az ilyenek a legritkább esetben töltik azt a néhány ezer kilómétert azzal, hogy szétvágják a gépet. De ha mégis,akkor arra nem hiszem,hogy egy vadonatúj S2R a legalkalmasabb vas. De javítsatok ki, ha tévedek.

Egyébként meg a másik fő ok, hogy nem jön be annyira az S2R az, hogy leginkább egy 2005-ös M 1000-re fájna a fogam...Kérdeztem őket,hogy utánanéznének-e kint esetleg, de a srácnak nemigen fűlt hozzá a foga. Viszont 1,6 milla így nem kevés egy 800-asért, mert úgy láttam, hogy 1,7 milláért már hazai forgalomba helyezésű 1000-es paripákat is árulnak, amiknek a múltja is tisztábban látható. Szerintem akkor már jobban megéri ezek közül választani. Csak sajnos azt ismeg kellgondolnom erősen, hogy vállaljak-e ekkora hitelt? Emiatt gondolkozom most inkább már a 900-asokban.

Akkor mindenki egyetért abban, hogy a regisztrációs kulcs hiánya elég komoly negatívum?
Szia RG.
Én ismerem azt a kereskedést,de:a motorokat nem ők hozzák be,ott csak tárolják és árulják őket.
Tavasszal vettem tőlük egy 900-as monstert 30e km-el.Nagyon korrektek voltak,azt kaptam amit mondtak és amit vártam a pénzemért.Ősszel szóltam nekik hogy a fiamnak is vennék egy 600-ast,ha lesz szóljanak.2hete küldték az eredeti olasz emailt egy 2000-es 750-esről 2000euróé,hogy kell-e.kellett most papirozzák,lealkudták 1800-ra(ezt se kellett volna mondaniuk...)
A lényeg 660 magyar pénzért lesz névre írva műszakival.Számolj utána,szerintem elég korrekt ja 400at adtam nekik előleget.
Az általad nézett motorral már én is szemezgettem de nekem drága volt,a pénztárcámhoz,és sokára lett volna kész.Csak kérdezem:másfél két éves motorban miért gyanús 7000km,mert ugye 2006-os és egy éve tuti áll.
A lánszettet le lehet gyepálni 5ezren is,de elmehetsz vele húszat is.
A másik.A gyári dobot láttál már?
Abban nincs minek kiégnie tehát a hangja se lesz"dörmögősebb".csupán lemezekkel oldják meg a fojtást,és egyébként egyik olasz moci se olyan suttogós mint egy japán,a gyári dobokkal.Az órába szerintem tudtak volna írni,de nem tették.(gondolom ahogy visszafele-úgy előre is lehetséges "tekerni".
Nem vagyok elfogult,csak nekem van már velük kapcsolatban tapasztalatom ami pozitív,és gondoltam megosztom veled.
üdv:gabi
Csá!
Húúú de rég jártam itt.
Igazad van Kicsi Ricsi abban, hogy zár meg kulcs meg..... csere ha elveszted a kulcsot, csakhogy én is ebben a cipőben járok és a Doki épp a múltkor mikor hazahozta a Paripámat akkor mondta ,hogy nagyon vigyázzak rá mert ez a mutatvány kb. 8 kilóba! kerül. Én pont tegnap paráztam egy órát mert nem oda tettem a kulcsoz ahova szoktam és elfelejtettem. A többit had ne meséljem el.

Na Csá!
Igen igazad van tényleg szar mikor bemegyek a garázsba és csak a helye van ott,nem igazán találom a helyem nem tudom megsimogatni,vagy csak egyszerűen gyönyörködni benne de muszály rendbe rakni és úgy gondolom ,hogy gajanéknál jó kezekben van. tavasszal új köntösbe felújítva megszépülve indulunk neki a szezonnak remélem sok itt megismert sráccal tálálkozhatok majd személyesen és élvezhetjük majd a közös motorozások örömeit.
megvan, ezt akartam még leírni, de elfelejtettem :)nekem egy azaz egy darab kulcsom van a motorhoz, és megnyugtattak, hogy ha elvesztem, akkor zár, elektonika és műszerfal csere. mert ez a 3 dolog össze van hangolva az immobiliserrel, és a mester (a piros) kulcs nélkül nem másolható. tehát effektíve htrány nem származik, ha nincs meg a kulcs, de nagyon óvatosnak kell lenned!
Nekem a Mille 1 hónapja áll a garázsban, mert nem mertem még elvinni szerelőhöz
Ha nem kéne szelepet állítani, már rég le lenne a gondom..
De megértelek. Belehalnék, ha reggelente nem látnám szépen helyén a garázsban!
Mi ez ha nem kib@szott dilemma!?
még a végén dobozokban kapom vissza de szerintem megoldja a srác ha másképp nem hát kábelkötegelővel
Na jóó!
Akkor nem
De vartyogott valami elveszett csavarokról.....
ne mááááár így is kész vagyok be megyek a garázsba moci sehol nehezen dolgozom fel ezt a sokkot gajan épp ma hívott ,hogy szétborították a gépet megigérte hogy rak fel néhány képet az agyamentre de még nem tudom megnézem e így is rémálmaim vannak
Ahh! akkor épp a te gépedről beszégettem Gajan-nal!
Bár sokat nem mondott,csak vakarta fejét ,hogy mászik i ekkor slamasztikából...