még nem láttam
a ducatiklub.hu-ra invitáltam múltkor, akkor technikai akadályok miatt nem tudott beregisztrálni
majd szólok neki, hogy nézzen vissza megint
hali mindenki!
botarobi! úgy néz ki,hogy petyáék jönnek egerbe 29-30-án a terv a következő szombat városnézés, kaja, stb. este borkostolás vasárnap májregeneráló gyógyászati foglalkozás majd könnyes búcsú. ha van kedved ill. akinek van kedve csatlakozzon
Helló mi!?
Valószinüleg azért mondták mert igaz!Hidd el nekik,értenek hozzá!
"Ha pedig valaki megveszi a Ducatiját, és ha elromlik, elviszi Józsihoz, aki javított már GSX-R-t, elboldogult mindenféle Kawasakikkal, Yamahákkal és Hondákkal, Józsi valószínűleg bebukik a Ducatival. Ilyenkor természetesen sosem Józsi lesz a hülye, hanem a Ducati megbízhatatlan szar, tehát Ducatihoz szakértő szerviz kell, és ennyi."
Ciao
HÁT SAJNOS EZT ÉN SEM TUDOM, de ha nem ezt a szervizest kérdezem akkor talán kapok választ, megprobálom kinyomozni...
vagy van egy jo Ducati szerelöd aki megmondja a frankot?
én a Boscoban hallottam hogy nem cserélhetök az elektronikák ezért ne ott kérdezd
svéd
miért nem veszel egy rapid bike elektronikát?
azt következő motorra is fel tudod tenni,mert csak kábelkötege kell cserélni..bár ugye elektronika nélkül eladni az st4-et nehéz lenne..:D
azért sztem a terminek van legalább olyan hangja,mint az arrow-nak..
bár nekem a termi csak úgy jött,én ilyet akartam nem mást..engem a yotube-os monster 620 with stock &with termignoni videó győzött meg..bár az enyémen sosem hallottam olyannak a kupplung miatt,de menet közben brutális volt..
Az OGK exkluzivitásáról csak annyit, hogy a Pardinak idén 14 db-ot sikerült szereznie és azt mondta, hogy jövőre lehet nem is kap.
Az OGK az Arai-nak is szállít.
Az egy nagyon jó sisak.
a ducatiklub.hu-ra invitáltam múltkor, akkor technikai akadályok miatt nem tudott beregisztrálni
majd szólok neki, hogy nézzen vissza megint
pokoli!
egyébként Debrecenben van az a PM
botarobi! úgy néz ki,hogy petyáék jönnek egerbe 29-30-án a terv a következő szombat városnézés, kaja, stb. este borkostolás vasárnap májregeneráló gyógyászati foglalkozás majd könnyes búcsú. ha van kedved ill. akinek van kedve csatlakozzon
Valószinüleg azért mondták mert igaz!Hidd el nekik,értenek hozzá!
"Ha pedig valaki megveszi a Ducatiját, és ha elromlik, elviszi Józsihoz, aki javított már GSX-R-t, elboldogult mindenféle Kawasakikkal, Yamahákkal és Hondákkal, Józsi valószínűleg bebukik a Ducatival. Ilyenkor természetesen sosem Józsi lesz a hülye, hanem a Ducati megbízhatatlan szar, tehát Ducatihoz szakértő szerviz kell, és ennyi."
Ciao
Ciao
vagy van egy jo Ducati szerelöd aki megmondja a frankot?
én a Boscoban hallottam hogy nem cserélhetök az elektronikák ezért ne ott kérdezd
svéd
mint régen: nem azért nem szekszeltünk az utcán mert tilos, hanem mert mindenki beleszólna
azt következő motorra is fel tudod tenni,mert csak kábelkötege kell cserélni..bár ugye elektronika nélkül eladni az st4-et nehéz lenne..:D
Tud valaki róla hogy itthon forgalmaz-e valaki ZARD-ot?
ha nem akarod publikba, ducatiklub-on ricsinek PM
Svéd
akkor mégis a 2 termignoni dobbal a sport elektronika kb ennyiért
ez
vagy ez
milyen márka, mert nem tudom kivenni.
Ez is egy alternatíva, bár nem túl olcsó. FIM
Szombat délelőtt megyünk a Motoverzumba. Össze tudunk futni? Megbeszélhetnénk a projectet.
bár nekem a termi csak úgy jött,én ilyet akartam nem mást..engem a yotube-os monster 620 with stock &with termignoni videó győzött meg..bár az enyémen sosem hallottam olyannak a kupplung miatt,de menet közben brutális volt..
http://shop.ebay.de/items/_W0Q...
Az OGK exkluzivitásáról csak annyit, hogy a Pardinak idén 14 db-ot sikerült szereznie és azt mondta, hogy jövőre lehet nem is kap.
Az OGK az Arai-nak is szállít.
Az egy nagyon jó sisak.