Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A szerelö szerint beszart az ST4s gépem elektronikája. Az egyik henger nem megy, csodálom hogy beindul. Azt javasolta a szerelö hogy vegyek Termignoni dobokat, ahhoz van egy sportosabb elektronika is és az ára ugyanannyi a szett-nek mint a gyári elektronika. Ezért kérdezem, hogy van e olyan valaki aki átruházott Termignonira és emiatt van egy fölösleges gyári elektronikája ?
svéd
felsved@gmail.com
http://www.rsvforum.com/milan0...
Akkor csak hogy lássátok feleim
küldeném a yamahás különítménynek
Rendesek ezek a yamahások,csak eltévedtek.
Nemigen látok képeket...
De ha neked kéne, szólj és küldök át
Sziasztok,

Nekem S2R 800-om van komplett termignoni rendszert vettem 350eFT-ért!
Nem mellesleg ez a gyár álltal ajánlott rendszer a többi....

Üdv!
Van pár kipufogós,Pl bodis,van is oda hátszelem,szentendrei úton is valami kipufogóklinika vagy mi,vagy a prc esetleg. prc.hu talán.
Igen az még úgy mindig jobb ár.
Igen az arrownak nincs alu dobja. A Giannelinél ha jól emlékszem 20-szal több a carbon és 30-cal a titán.
Szia Desmond!
Felöltözve kb115kg vagyok. Sosem próbáltam vele egykerekezni. Párszor már rohantam a gépeim után. Nagyon sajnálnám ha baja lenne. De rajta kell lennem teljes sulyommal a tankon, hogy ne emelje az elejét gázadásra. Szóval szerintem nem kell különösebb tudomány ahhoz hogy hármasban felálljon. 240 volt a legtöbb amit ki tudtam csiszolni belőle de ahhoz már elég hosszú egyenes út kellett. Egyébként tejesen gyári a gép, még semmi sincs alakítva rajta. Autóval pályáztam már de motorral még nem.
esetleg van valami konkret javaslatod?
ami nekem fontos(igen lany vagyok), hogy normalisan nezzen ki. speciel amiket talaltam, azokban az a ronda szamomra, hogy a dob a leömlőcsővel meroleges szoget zar be, amig a gyari kipufon szepen szukul ossze.
remelem ertheto. na ettol kapok agyfaszt:)
620-ra nagyobb a választék,érdemes körűlnézni,már az ár miatt is,akár magyar termékek között is.
Az arrow nem gyárt alu dobot monsterre,titán vagy carbon!
620-asra is erdemes gyujtenem arrow-ra termi vagy gianelli helyett?
S2R1000-re Arrow 320000 a Gianneli 205000 azonos anyagból Ez pl alu.
Szerintem 260-at neem,az az s4r-ből is alighogy kicsorog. Pályázni lehet bármivel,olyan nincs,hogy kevés,pl az euroringre még lehet sok is.
Szia Aszpet!Mit tud az 1000-es monster?Tényleg egykerekezik 3.-ba?És tényleg megy 260-at?Annyi mindent hallottam már.....Pályán voltál már vele?Azt mondják oda kevés.
Termignoni 6 kiló ,de benne van az elektronika,meg a légszűrő.Ezt a márkát viszont csak a ducati kereskedők forgalmazhatják!(mármint ducatira)
Minisz 10%
Az arrow 4 kiló körűl lehet.
Nekem is arrow van,és igen nagyot szól
Még véletlenűl se lesz olyan hangja mint az arrownak,az arrow mindent ver hangban ezeken a monsterokon(s2r s2r1000 s4r s4rs) az enyémen is az van.(már) A két dobon kívűl minden ugyanaz,még a felfogatás is!
És milyen árban van az arrow, gianelli dob/rendszer?
Navégre