S.O.S Segítségre volna szükségem.... ! (Derbi Sendra Extreme )
Ilyen hengert keresek megvételre 80cm3 Malossi Nikasilos Használtan !
Vagy esetleg Vashengert a tetején 3 csavaros víztérfelfogatással..
De ha valaki másik hengert is tud ajánlani csak ezzel a vízcsőkivezetéssel..... NAGYON KÖSZÖNÖM ! (5 fénykép)
Nekem 11-53- as lánckerékkel, gyári 50 - es blokkal, crossgumikkal, eredeti rezóval, "fojtás már nincs benne" átmenő végdobbal, gps- el mérve, sík úton, üveghangon, 84- et megy. A motort 90%- ban erdőben használom ezért kell a rövid áttétel. A fogyasztásomat vegyesben mértem, erdő, beton, 4-5- liter között volt. Egy 70- es hengerszetten gondolkodom, de félek, hogy az gyorsan hazavágná a hajtókart és a csapágyakat.
Nekem (D50BO)- os gyári blokkom van.
Erdőben, terepen 11-53- as.
Betonon, hosszabb távon 12- 53- as.
Szerintem ennél hosszabb végáttételt nem a legcélszerűbb választani egy 50- es blokkra, mert egy kis emelkedőn nagyon vissza esik a motor ereje. Persze ez attól is függ, hogy milyen helyen lakunk és használjuk a motort. Lapos síkság vagy meredek hegyoldal.
Ha a vízpumpa kampec, akkor forr a víz. De akkor is szar van, ha a termosztát kuka. A felforró vizet pedig onnan veszed észre, hogy az idom kezd rácsöpögni a hűtőd tetejére. De hogy hol a gubanc, azt csak bontások után tudod meg.
üdv!
ma tettem fel ezt a kiput http://www.robogoalkatresz.eu/... nagyon jó lett tőlle a moci mint ha poweres lenne elér 1 bizonyos fordulatot és onnan rendesen ugrik! :) gondoltam meg osztom ezt az élényemet! :)
Udv!
En egy 2004-es derbi gpr 50 nude-hoz keresek robbantot rajzokat vagy akarmilyen muszaki leirast a motorro.l folleg a valto es kuplung erdekelne de barmi johet ha valakinek van legyszives kuldje el erre az email cimre elore is koszi
attila4028@gmail.com
Szívócsonkot keresek , d50bo blokkos sendához valakinek ? ÚJ kéne vagy nagyon nagyon újszerű állapotú .( mostani kivan repedezve már)Boltban kb mennyibe kerül és egyáltalán hol kapok ?
Ilyen hengert keresek megvételre 80cm3 Malossi Nikasilos Használtan !
Vagy esetleg Vashengert a tetején 3 csavaros víztérfelfogatással..
De ha valaki másik hengert is tud ajánlani csak ezzel a vízcsőkivezetéssel..... NAGYON KÖSZÖNÖM ! (5 fénykép)