Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

oké hétfőn feladom :)
dobj egy elérhetöséget és megbeszéljük hogy jut el hozzám
vedd ugy hogy megvan véve :)
Persze, hogy új!

Az endúróhoz vettem még 4db-ot. Hátha cserélem még. Csak közben eladtam és csináltam egy GPR-t, de ahhoz már nem jó. A GPR-nek vastagabb a szára.
telo olajat kell vennem ugye bár,fékbetétet,de az nem derbi cucc a kerék csapágy 6201es az nem gond bárhol kapok.egy kina endurót épitettem át SM-ra és drbi forditott Showa telot kapott SM kerekekkel..a fék maradt az eredeti elöl de most fékbetétet vadászok bele,de szerintem azt felragasztatom egyszerübb lesz ugy :)
http://italmondo.hu/shop/10-fe...*1-normal-legtelenitos-nikkel-re.html
A fékcsőcsavar az M10x valami, és benne egy M6-os légtelenítő.
Valami ilyesmi.

http://italmondo.hu/shop/10-fe...

http://italmondo.hu/sh
op/10-fe...
*1-normal-legtelenitos-nikkel-re.html
uj?forditott Showa teloba kell
Az dejo..gondolom nem ismered a mereteket.. Egyikbol sem?
Ha valakit érdekelne, van egy vadiúj eladó bukósisakom: http://www.kepesmotor.hu/zart_...
más nem kell, csak ennyi:) írok majd nem sokára emailt.
És még mi kellene? Hátha van.
No akkor!

Most a hátsó fékről van szó ugye? Ha az olajátersztő csavarba bele van törve a légtelenítő akkor ha van egy kis szerencséd és ügyes vagy ki tudod szedni. Ha nem akkor meg kell venni mind a két csavart. Sajna 3000ft felett van valamennyivel a két csavar. Szedd le a fékcsőcsavart és vidd be egy motoros boltba. Ott megmérik és hoznak neked. Sajna ez GPR fék betegség. Az enyém is bele volt törve és a mostani donoron is törött.
Nekem van ha kell küldök. 2000/pár+posta. Még régről maradt. SHOVA telóba kell endúróhoz?
Szia!

Elküldöm neked 2000-t. Csak ajánlottan adom fel mert volt már ami nem ért célba. zsotty@freemail.hu Ide írj és megadom a számlaszámom. Az enyém fekete színű fogaskerék. Remélem az nem gond. Hétfőn megmérem mert pesten hagytam. Más egyébb?
sziasztok!tud valaki olyan motoros boltot ahol kapni 32x43x10.5 teló szimeringet? és megtudom rendelni neten keresztül is?
Nekem 8. Ha Neked az jobb. Anyum címére szoktam küldetni a csomagokat, mert én nem tudom átvenni meló miatt.
Sarkadi Ernőné
Tiszalök
Damjanich út 28
4450
Leviszem neki a lét, és küldheted is hétfőn. Köszi.
szerintem tisztább ha után vétellel megy a dolog 1500 körül van a posta !
Nekem kell. D50B0 blokkom van, bár nem tudom ez számít-e valamit. Előre utalnék, mennyi a posta?
Azon már túl vagyok. Nagyon csúnya barnás színe volt már a fékfolyadéknak, szóval vettem újat és egy jó ismerősömmel aki bár inkább autószerelő, lecseréltük a fékfolyadékot és légtelenítettük is.
Nem volt nagy tétel, viszont annál inkább megérte. De mondjuk az sem érdekelne ha drága lett volna, mert ha nincs fékem akkor b*szhatom :)
Zsotty!

Tudsz nekem segíteni a hátsófékben? A probléma,hogy szétszedtem és most nem tudom milyen csavart vegyek bele. Áteresztő csavar kell, vagy féktelenítő és áteresztő? Mert nem érte őszintén.. Az áteresztő csavarba tekerem bele a légtelenítőt? Vagy elég ha légtelenítő csavart veszek? Váhh,totál nem értem..
Akkor fékeket is szedd szét, pucold ki,esetleg cserélj ki rajta pár dolgot és a fékolajat is cseréld le! A többi nem biztonsági szempont, de ezeket csináld meg! Én pont ma szedtem darabokra a hátsó fékemet és brutális ahogy kinézett belül. Rendesen 1 mm se maradt már a fékbetéteken. Azért mondom, mert az enyém is sokat állt.
sziasztok ha valakit érdekel akkor van derbi sendához : egy gyújtás felőli oldaldeknim és külön olajzást takaró deknim (műanyag mind a kettő) ,egy váltó karom egy berúgó karom egy szívócsonkom két darab hátsó lábtartóm és egy első 12 es fogaskerekem elbiztosítóval ha valakit érdekel egyben elvihető az egész 7 ezer forintért postázni tudom
Bocs de az kicsit sok, találtam neten 12-ért SM kereket.
Gumi van itthon dögivel,lánckerekem van bontatlan új.
Ezek szerint nem hiába csináltam meg, jók voltak a megérzéseim, mert ha a minimum szintet sem érte el, akkor pont jókor cseréltem újjászületése előtt.
legalább 3 évig állt ez a motor, ennyi idő alatt bármi megtörténhetett...