telo olajat kell vennem ugye bár,fékbetétet,de az nem derbi cucc a kerék csapágy 6201es az nem gond bárhol kapok.egy kina endurót épitettem át SM-ra és drbi forditott Showa telot kapott SM kerekekkel..a fék maradt az eredeti elöl de most fékbetétet vadászok bele,de szerintem azt felragasztatom egyszerübb lesz ugy :)
Most a hátsó fékről van szó ugye? Ha az olajátersztő csavarba bele van törve a légtelenítő akkor ha van egy kis szerencséd és ügyes vagy ki tudod szedni. Ha nem akkor meg kell venni mind a két csavart. Sajna 3000ft felett van valamennyivel a két csavar. Szedd le a fékcsőcsavart és vidd be egy motoros boltba. Ott megmérik és hoznak neked. Sajna ez GPR fék betegség. Az enyém is bele volt törve és a mostani donoron is törött.
Elküldöm neked 2000-t. Csak ajánlottan adom fel mert volt már ami nem ért célba. zsotty@freemail.hu Ide írj és megadom a számlaszámom. Az enyém fekete színű fogaskerék. Remélem az nem gond. Hétfőn megmérem mert pesten hagytam. Más egyébb?
Nekem 8. Ha Neked az jobb. Anyum címére szoktam küldetni a csomagokat, mert én nem tudom átvenni meló miatt.
Sarkadi Ernőné
Tiszalök
Damjanich út 28
4450
Leviszem neki a lét, és küldheted is hétfőn. Köszi.
Azon már túl vagyok. Nagyon csúnya barnás színe volt már a fékfolyadéknak, szóval vettem újat és egy jó ismerősömmel aki bár inkább autószerelő, lecseréltük a fékfolyadékot és légtelenítettük is.
Nem volt nagy tétel, viszont annál inkább megérte. De mondjuk az sem érdekelne ha drága lett volna, mert ha nincs fékem akkor b*szhatom :)
Tudsz nekem segíteni a hátsófékben? A probléma,hogy szétszedtem és most nem tudom milyen csavart vegyek bele. Áteresztő csavar kell, vagy féktelenítő és áteresztő? Mert nem érte őszintén.. Az áteresztő csavarba tekerem bele a légtelenítőt? Vagy elég ha légtelenítő csavart veszek? Váhh,totál nem értem..
Akkor fékeket is szedd szét, pucold ki,esetleg cserélj ki rajta pár dolgot és a fékolajat is cseréld le! A többi nem biztonsági szempont, de ezeket csináld meg! Én pont ma szedtem darabokra a hátsó fékemet és brutális ahogy kinézett belül. Rendesen 1 mm se maradt már a fékbetéteken. Azért mondom, mert az enyém is sokat állt.
sziasztok ha valakit érdekel akkor van derbi sendához : egy gyújtás felőli oldaldeknim és külön olajzást takaró deknim (műanyag mind a kettő) ,egy váltó karom egy berúgó karom egy szívócsonkom két darab hátsó lábtartóm és egy első 12 es fogaskerekem elbiztosítóval ha valakit érdekel egyben elvihető az egész 7 ezer forintért postázni tudom
Ezek szerint nem hiába csináltam meg, jók voltak a megérzéseim, mert ha a minimum szintet sem érte el, akkor pont jókor cseréltem újjászületése előtt.
legalább 3 évig állt ez a motor, ennyi idő alatt bármi megtörténhetett...
Az endúróhoz vettem még 4db-ot. Hátha cserélem még. Csak közben eladtam és csináltam egy GPR-t, de ahhoz már nem jó. A GPR-nek vastagabb a szára.
Valami ilyesmi.
http://italmondo.hu/shop/10-fe...
http://italmondo.hu/sh
op/10-fe...*1-normal-legtelenitos-nikkel-re.html
Most a hátsó fékről van szó ugye? Ha az olajátersztő csavarba bele van törve a légtelenítő akkor ha van egy kis szerencséd és ügyes vagy ki tudod szedni. Ha nem akkor meg kell venni mind a két csavart. Sajna 3000ft felett van valamennyivel a két csavar. Szedd le a fékcsőcsavart és vidd be egy motoros boltba. Ott megmérik és hoznak neked. Sajna ez GPR fék betegség. Az enyém is bele volt törve és a mostani donoron is törött.
Elküldöm neked 2000-t. Csak ajánlottan adom fel mert volt már ami nem ért célba. zsotty@freemail.hu Ide írj és megadom a számlaszámom. Az enyém fekete színű fogaskerék. Remélem az nem gond. Hétfőn megmérem mert pesten hagytam. Más egyébb?
Sarkadi Ernőné
Tiszalök
Damjanich út 28
4450
Leviszem neki a lét, és küldheted is hétfőn. Köszi.
Nem volt nagy tétel, viszont annál inkább megérte. De mondjuk az sem érdekelne ha drága lett volna, mert ha nincs fékem akkor b*szhatom :)
Tudsz nekem segíteni a hátsófékben? A probléma,hogy szétszedtem és most nem tudom milyen csavart vegyek bele. Áteresztő csavar kell, vagy féktelenítő és áteresztő? Mert nem érte őszintén.. Az áteresztő csavarba tekerem bele a légtelenítőt? Vagy elég ha légtelenítő csavart veszek? Váhh,totál nem értem..
Gumi van itthon dögivel,lánckerekem van bontatlan új.
legalább 3 évig állt ez a motor, ennyi idő alatt bármi megtörténhetett...