Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az X-Race-nek nem tudom mennyi kell, de a 0,7-1L között teljesen normális mennyiség! 2,5-3 deci az mondjuk fura...
Lecseréltem a kis Derbiben az olajat és kb. 7 deci váltóolaj ment bele, ez normális ?
zért kérdezem mert olajcsere előtt kitekertem az imbuszt a blokk oldalán és egy csepp sem folyt ki belőle, ezután le tudtam engedni belőle egy olyan 2,5-3 decit. Szóval a kettő között van különbség.
ilyet kapott: http://www.goldolaj.hu/motul/1...
milyen derbidd van 2000 előtti? ha igen néz szét a galériámban van egy felelsleges hátsóm vadi új Bridgestone iRC 140/80 as versenykrossz gumival (18volt rá a gumi) 25be felnistől 27-be 53-as lánckerékkel vagy olcsóbb mitas enduró gumival 15ért lánckerékkel.
Szeretnék érdeklödni a derbi szenda fötengelye megegyezik-e a minarelli am6 blokéval tehát be lehetne rakni az egyikböl a másikba?
Zsotty!

Mellékeltem képeket, amin nem látszik méret, azt majd írom a következő hozzászólásban:)
Ezek a méretei a fogaskerekemnek, csak megszorult a tengely, és a stift szét nyalta az egész fogaskerék belsejét. rákendól
1500ft -ban egyeztünk ki, mondtad van fogaskereked. Mennyi a posta? 2000ft -ban ki tudunk egyezni? Sima levélként elvileg annyiból eljönne. :)
sziasztok. valaki megtudná mondani derbi rabasába mijen más dugattyút lehetne beletenni?
Hali!
Kellene egy derbi senda hátsó kerék, jó lenne sm de ha nincs akkor enduro is jó :)
kell is.mert 32x43x10.5-ös szimeringet nem mindenhol kapni.meg kell még pár cucc ezen kivül is és nem akarok 4dolgot 4helyről rendelni,mert a posta többe kerül a végén miint a cuccok :D
Szívesen, sok sikert hozzá! :)
köszönöm!ezzel egy probléma letudva..a többit remélem sikerül megoldanom :) már csak szimernget kell vadásznom hozzá :D
Gyári előírás: 175 ccm SAE 7.5 W (száranként).
sziasztok!
Segitséget szeretnék kérni.tudna nekem valaki segiteni?Showa forditott teloba milyen olaj kell és kb mennyi megy bele?
Álló helyzetben nem probléma.A kuplungnak kiemelt állapotba is van súrlódása és tehetetlensége.Álló helyzeti váltás nem üzemszerű állapot.Az általad leírt jelenség nem hiba.
Szia

Motul olaj van benne, amikor nem akar lefele váltani, épp hogy kicsit kiengedem a kuplungot akkor a helyére ugrik, és már váltja a kövit.
Kuplung,olaj szerintem. Menet közben ugye alig egy pöccintés is elég egy jó kuplungnál a váltáshoz. Szal, vagy kuplung, vagy csak kívánja az olajat a váltó.
Hali!

Valakinek nincs véletlenül eladó sport kipufogója? 2009-es X-Race-hez kellene! Adok egy e-mail címet is: nblint@gmail.com Ezen elértek.
Sziasztok

Az mitől lehet hogy a motor álló helyzetben nehezen vált lefelé, menet közben teljesen jó.
Jó hogy mondtad ezt az Uniont mert nem egy motor ismerősnek ez van. Közben nagy kínlódva kitöltöttem a Netriskes kalkulátort és az is az Uniont dobta ki, valami 3.490 ft-os áron ha jól emlékszem.
hi. van több minden, ha veszel mást is akkor olcsóbb lehet a lámpa is. resone-@freemail.hu
De ah nem lesz más hogy érlek el ha kellene még is?
Köszi de nekem jó a használt is azt vettem régebben 1000ft ér!
De vannak alkatrészeid eladok?
pénteken lesz lámpabúra, új és 3ezer ha megfelel. és akkor már szimeringet is veszek neked, ami kb 200ft.
hali
az lenne a kérdésem, hogy a minarelli am6 és a derbi gyújtásalaplap ugyan az?
Változó. 3500-7000 között mozognak. Menj be valami olyan irodába,biztosító céghez (Pannon Safe),ahol kiválasztják neked 30 közül a legjobb ajánlatot. Én a Unionnál vagyok, próbáld ott.
az olyan sendáknak mint a tiéd sajnos ez az átkuk, meg az ülés szakadás, környékben akiknek ilyenük van, szinte mindenkinek megrepedt a far idom