Keresek Derbi Senda vízpumpára FOGASKEREKET! Nem lapátot, hanem fogaskereket. Sürgős! csovespatron@gmail.com vagy csovespatron@hotmail.com ! Ha van valakinek írjon!
Hát a hátso jó e azt nem tudom. Szerintem a rugó biztos jó de az olaj része azt nem tudom jó e. Akkor az elsők nem kellenek? Az mellé adtam volna a hátsót is.
csáó
na a felyidom és a zár valószínüleg kell.
olyan kellene még hogy a karburátor( de csak ha gyári, és az lenne a jó, ha a fém szívócsonkoshoz való lenne) , és a gyújtás.
De ezen tuti nincs letörve,mert full nem látom.. Ilyen légtelenítő csavart nem lehet szerezni valahonnan? Amúgy nagyon szép a saját GPR-d! Szakember fényezte? Mennyiért?
A hátsó sárvédő 3000. A teleszkópokban szimeringet kelll cserélni. A pórvédők azok jók rajta. 6000-t odaadom a két elsőt és a hátsót. A hátsó állapotáról nem tudok semmit.
Szia! A felsoroltak közűl csak az a fejidom van ami a képen látható 4000. Gondolom arra gondolsz amiben a két lámpa is benne van. A képek között látható. A tankzárat azt csavarhúzóval nyitogatták ki.Ha kel a fejidom akkor azt elküldöm hozzá és ha kell akkor felhasználod ha nem akkor kidobod.
Nem tudom miért, de az enyémben is el volt törve anno a légtelenítő csavar. A féknyerget 6000-t adom. A féktárcsát még megnézem. Ha benne lesz még a méretben akkor fel tudom köszörűltetni. Kicsit hullámos. Már a fém fékezett rajta szerintem.
A henger az felfúrták és perselyezték. Hohy milyen leht? Nem tudom. Működni működött. Azt esetleg 3-4000 ft odaadom akinem kell.
Itt van egy jó kis leírás a bejáratáshoz : http://www.taborituning.hu/sze...
Nagyobb karbi nem árt, esetleg sport légszűrő, ha van folytás a kipufogóban azt kiszedni.
Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérdezni!
Vettem egy TOP 70-es hengerszettet és azt szeretném kérdezni hogy ehhez mit érdemes cserélni Pl: karburátort mekkorát,bírja e a gyári főtengely és ha nem milyet érdemes hol venni stb..?Meddig kell járatni és milyen keverék jó neki?
Előre is köszi!
csáó
kéne pár gpr cucc.
olyanod van hogy az "áltank" alatt lévő műanyag, légszürőház, önindító, hátsóülés, és az a felyidom, meg ha van akkor a tankzár kulccsal.
email: bozsoki3@freemail.hu ide várom válaszod árakkal.
köszi
a tekercs alatt pedig van egy tartó, annak élmozdításával szabályozható a gyújtás.