az egy dolog, de akkor is szó szerint semmit se ér az a kipufogó, csak pénzkidobás...ha a tartalék fojtott kipufogómat raknál rá akkor is több erőt adna a gépnek mint ez a cső :D
elmondom mi a bajunk vele. hogy nincs rezonátor része! csupán ennyi. ettől még menni fog mondjuk szépen, csak olyan lesz mint a harmat! Nem véletlenül van az összes 2tnek rezonátora... még a simó kipufogó is a szűk leömlőből feltágul majd újra visszaszűkül ...
a másik eset: számolgasd meg mennyiért tudnád eladni a féket, kereket, teleszkópokat, a maradék idomokat, blokkot , és mindjárt meglátod hogy kevés a 20ezer. teljes motort épiteni belőle :D de amőgy ráraksz egy fejidomot, vmilyen km órát dugót és máris tudod forgalomban használni, ami 40+20-30 ezer max, kipufogóval mert azis kell, mert igy nem menne semmit...
A légszűrő ház tetején, az ülés alatt, az a gumi szükítő. nem biztos hogy rajta van. illetve a karbinál meg ez lehet, de az sem biztos hogy rajta van. :::
Köszönöm resone a válaszaid! Esetleg tudnál pontosabbat mondani a karbi szívó részén lévő lemeről, és a légszűrő házon lévő szűkítőről hogy mit keressek!
Számolgasd ki mi kell hozzá és mennyibe is kerül. Aztán add hozzá a 40000-et és ami kijön végeredményben akkor már olyat is lehet venni amire igazán költeni sem kell. Az enyém most lett kész és egy vagyonba került mire így néz ki. Én úgy vettem a motort, hogy minden idomja és műszeregysége meg volt. És az került 45000-be. De így is 250-ben állt meg.
Sztem megér annyit, végülis csak 2 oldalidom meg egy fejidom hiányzik, meg egy dugó. 25-30-at ráköltesz és lesz egy jó motorod. De ez csak az én véleményem. A kipufogónak érdekes alakja van, de új nak tűnik.
A furatot és az átmérőt mérd le. Vedd fel velük a kapcsolatot. Megrendeled. A külömbség annyi lesz elvileg, hogy a hossza 1mm-el hosszabb. Én is rendeltem kettőt és teljesen jó. Igaz első benyomásra min ha egy műanyag gagyi lenne, de az én GPR-ben szépen muzsikál.
kíváncsi vagyok mi bajotok a kipufogóval és hogy miből gondoljátok hogy nem 2t-re való, ugyanis az 2t kipu és alul elvezetett tipus, több féle gyártótól többféle kiveitelben van ilyen sendára és gpr-re is
nem nagyon emlékszem. De van egy tartalék otthon és majd megnézem neked.
szacsomotor@freemail.hu
ár:9eft
szacsomotor@freemail.hu
A furatot és az átmérőt mérd le. Vedd fel velük a kapcsolatot. Megrendeled. A külömbség annyi lesz elvileg, hogy a hossza 1mm-el hosszabb. Én is rendeltem kettőt és teljesen jó. Igaz első benyomásra min ha egy műanyag gagyi lenne, de az én GPR-ben szépen muzsikál.
Én 20-at ajánlottam neki erre a motorra. De nem nagyon tetszett neki Ahogy kinéz! Igazából váz két kerékkel és egy hibás blokkal!