Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

első teleszkópot mennyiért adod?
most van mindegyik idom mindegyik sendára! 06304906559
Szia.

Hátsó kerék csapágy: 6201 2RS C3
Remélem segít
A váltóolaj a gyári könyve szerint 10W40 es API GL4 es minősítésű legyen, de a teleszkópolajról szó sincs :S
Üdv !

Lenne három kérdésem.
1: Milyen teljesítményű váltóolajat tesztek ti a Sendába ?
2: A képen látható teleszkópba milyen viszkozitású olaj megy bele aki tudja segítsen mert szimeringet fogok cserélni benn.
3: Jah és ha valaki tudja a szimering méreteit az leirhatná.
Előre is köszi !
és ha nekem nem leovincém van hanem csak egy gyári rencer aba is van ijen izé nem tom minek nevezik ezt ? mert fölösen nem akrom 2-té vágni !
sziasztok. segítséget szeretnék kérni.van egy derbi senda xtreme sm 50-esem 2005-ös és valaki megtudná mondani hogy miféle hátsó kerékcsapágy való bele?vagy esetleg méreteket? sürgős lenne.előre is köszi.
sziasztok van egy prá eladó alkatrészem a karácsonyi felújításokhoz

új stylepro sport főtengely (2005 elötti blokkhoz) 22000ft
új tnt idomszett x-treme és hasonlókhoz 42000ft
nagyonszép állapotban levő fordszámmérős műszerfal 22000ft

van még zárszett
rendelésre tudok:hengerszettet, főtengelyeket stb
Teljes, új idomszettet szeretnék rá venni.
szia egész idomszett kell vagy külön idomok?
Sziasztok!

'96- os Sendához honnét tudnék új idomokat rendelni?
A válaszokat előre is köszönöm!
Chaster : 1 hónapja vettem a motort még semmit olajat nem cseréltem vegyél fel msre: kovacsnorbert01@mail.com kérdezni alarod 1-2 dolgot
egy kis kenőanyag csodákra képes....biztos valami kosz lehet a gázbóvden körül a műanyag csőben....na meg persze ne tépd csutkáig hírtelen:D
sziasztok.
megint megszorult a gázbovdenem ugy kirolytosodott. nincs még egy éve nálam a motor de ez lesz a 4. gázbovden bent Mitől lehet ez? lehet h a gázkar szar? ja és aki tud bovdent az irjon legyenszivees
Helló márkatársak!
Érdeklődnék.
Van egy 2005-ös drd-m, és tavasszal le szeretném cserélni a váltó- és motorolajat.
Szerintem még nem volt rajta cserélve (másfél éve van nálam)
Az érdekelne h milyen olajat ajánlotok, előre is köszi!
Hello
kis fekete doboz 2000ft,hivj ha kell!06304906559
Én is vennék!
derbim senda drd racing 2007-es
Hali srácok. Valaki nem tudja hol lehet 2008-as Derbi Senda Xtreme-hez hátsó lámpát kapni a neten?
Mindenkinek jó az önindítója nem hiszem el!

Hihetetlen Mikulási akció!
önindító újszerű 7ezer ft!

RV és Am blokkokra egyaránt felszerelhető

több darab van, de ne késlekedj nehogy lemaradj erről az akcióról!

ne várd meg a karácsonyt ennél olcsóbb nem lesz akkor sem

orozoli2002@yahoo.com
Ha valaki tud küldjön már Derbi GPR 50 2006-os évjáratú mocihoz kapcsolási rajzot nagyon fontos lenne!
. Köszönöm
Nitrós dancs te buzi:D:D
Hello zsotty.Igazad van hogy szétfog menni de én szépen közlekedek vele 70-és 80-között csak néha megyek vele véget az is nagyon ritka mert képen is látod h mien állapotban van tehhát nincs gyilkollva meg törve.