Na most szerintem minden fejben dől el kicsit.
Mentem már ZX10R 2008-al. Nem baszott oda mert nem feszegettem a határait. Pedig az is oda tudna baszni rendesen.
Terep más tudom. Válaszolva a kérdésedre nem, Mint mondtam zöldfülű vagyok. 125- tel mentem már az is tud aljas lenni. Eltudom képzelni egy 250-est ami ráadásul 2T. Nagyobb meglepetéseket tudd mint egy 4T riválisa... mégis vonzzz
mentél már 250-essel vagy akármilyen más crossal? beszar úgy odabasz téged semmilyen terepmotoros tapasztalattal ha nem akarsz crossozni pályán akkor továbbra is egy endurót javasolnék. ha nem akarsz majd később cserélni akkor xr400, drz400 vagy dr 350 amik jók és lehet olcsóbban is kapni.
Nem azé', hogy belevau...de minek neked krosszmotor te fujú? :D Pályázni akarsz járni vagy csak simán endurózni? Ha amatőrként pályázni arra tökéletes egy enduró is, ha meg endurózni arra még tökéletesebb. Felesleges egy krossz motor ilyenekre...szerintem! Még ha üzemórás endurót veszel az sem annyira költséges mint egy krossz motor
Hétfőn a H.Bányában, Új arcok, három endúrós csatlakozott a mindennaposok táborába! Kedden folytatjuk a Ranchon Elküldöd aaz e-mailedet jegmot@gmail.com amiről beszéltem veled! Vagy felejtős?
nem belpiacos, szerintem te az rmx 250-re gondolsz, az viszont 2 ütemű.
rmz 250-hez alkatrész van szarásig, csak legyen
nekem ugyan sose volt cross motorom, de ha hosszabb távon gondolkozol, akkor ott biztos kell komolyabb felújítás.
majd a többiek mondanak még vmi okosat
Igazából Crosst akarok... de nem olyat ami nyeli a pénzt.
rmz 250 belpiacos, nem? Ha kell alkatrész akkor cumi. Már van egy belpiacos motorom több nem kell!
Az a baj hogy én Cross témában teljesen kezdő, zöldfülű vagyok. Azt sem tudom hogy enni kell vagy inni...
Mentem már ZX10R 2008-al. Nem baszott oda mert nem feszegettem a határait. Pedig az is oda tudna baszni rendesen.
Terep más tudom. Válaszolva a kérdésedre nem, Mint mondtam zöldfülű vagyok. 125- tel mentem már az is tud aljas lenni. Eltudom képzelni egy 250-est ami ráadásul 2T. Nagyobb meglepetéseket tudd mint egy 4T riválisa... mégis vonzzz
http://www.kepesmotor.hu/honda...
rmz 250-hez alkatrész van szarásig, csak legyen
nekem ugyan sose volt cross motorom, de ha hosszabb távon gondolkozol, akkor ott biztos kell komolyabb felújítás.
majd a többiek mondanak még vmi okosat
rmz 250 belpiacos, nem? Ha kell alkatrész akkor cumi. Már van egy belpiacos motorom több nem kell!
Az a baj hogy én Cross témában teljesen kezdő, zöldfülű vagyok. Azt sem tudom hogy enni kell vagy inni...
viccet félretéve, ilyen régebbi 4t crosst sztem csak úgy vegyél ha nem vág földhöz ha pár óra után fel kell újítani..
2t-hez meg nem igazán konyítok ha nem akarod nagyon komolyba, talán valami megbízhatóbb enduro?
Már lassan közeledik a vég.
Nem finomkodok, tudom hogy földhöz fog csapni, DE ilyenben gondolkodom.
Szóval ti mit ajánlotok?
2T
KX 250, RM 250 CR 250
Képek készültek?